Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek egy olyan lányról, aki benne van egyéjszakás kalandokban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 07:55
1/31 htyqe válasza:
Manapság már semmi sem furcsa... Az lenne a gond ha minden nap más lenne, az, hogy néha becsúszik egy-egy, nem gond. Azért nagy ku*vát ne csinálj magadból :)
4/31 anonim válasza:
Nincs véleményem róluk. Illetve van, de nem ettől függ, hanem hogy egyébként milyen emberek :)
18/F
5/31 TOMAtm válasza:
Az h egy retek k*rva.persze most magam ellen kampányolok,mert nekem is be szoktak csúszni egyéjszakás lányok.
6/31 anonim válasza:
08:47-es már helyettem is megadta a helyes választ:
Imádom! :)
(20F)
7/31 anonim válasza:
Üüüüü! Hogy lehet ilyet csinálni, mármint még jó hogy nem azt mondja hogy a nőknek is vannak igényei, pff.
8/31 anonim válasza:
Kellenek ilyen lányok is, véleményt foglalni meg azután lehet ha már tudod milyen az ágyban, nem? :D
9/31 anonim válasza:
Nem érdekelne. Igénybe venném, de mint nem tudnék rá úgy tekinteni, mint barátnőjelölt és teljes értékű nő.
10/31 anonim válasza:
érdekes amikor én szeretnék becsúsztatni egy csajnak egy egyéjszakást, akkor MINDIG MINDENKI KIVÉTEL NÉLKÜL azt mondja, hogy ő (igen pont ő) nem olyan, mnit az összes többi lány, ezért pont ő nem csinálja, keressek mást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!