Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek egy olyan lányról, aki benne van egyéjszakás kalandokban?
Örülnék ha a sors összehozna ilyen lányokkal.
21F
Szerintem ez manapság egyáltalán nem elítélendő ebben a világban már teljesen elfogadott, hogy nem csak a pasiknak de as lányoknak is vannak szükségleteik vagy vágyaik és ha ők csak 1 éjszakásat akarnak akkor had csinálják azt mindenféle lehurrogással szemben. Csak hajrá nekem még nem volt egy éjszakás de biztos nem rossz :-D
Warezka 19/F
hát ilyet, hogy
"Aki azt irja, hogy a nok nem olyanok, az hazudik. A nok is olyanok, a nonek is kell neha szerintem. Ne legyunk mar alszentek, nekunk is van hogy megkivanunk egy pasit, aztan eltoltunk vele egy ejszakat! Sztem ha nem rendszeres belefer!!! 23L"
már megint mindt MINDIG pontosan olyan ír, akinek nem lehet privit küldeni.... mindig annak nem lehet írni, akinek szívesen írnánk, igaz????
ebben semmi rossz nincs SŐT ! :)) nagyon is király dolog
ismerek olyat aki így találta meg a szerelmet ... nah ?!
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!