Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyünkbe?
Figyelt kérdés
Szóval a bátyámnak meg nekem is van barátnőm és ő is meg én is kijövünk a másikéval és itt jön a csavar beszélgettünk bátyámmal és 1x csak azt mondta h megcsal a barátnőm én meg mondtam neki kivel ő meg azt mondta h 1x lefeküdtek : S :D és én meg mondtam neki h én meg az övével ami meg is volt és elkezdtünk röhögni szerintetek kidobjuk a lányokat ??? én 17 ő meg 232011. jún. 5. 19:53
1/10 anonim válasza:
Ha nem értem félre akkor csak négyőtöknek gratulálni tudok! :P
3/10 anonim válasza:
miért dobnátok ki, legalább családban csaltak meg .. :D:D:D
4/10 anonim válasza:
szerintem folytassátok nyugodtan az eddigi színvonalon. a következő lépés: lányok a lányokkal, fiúk a fiúkkal.
broáf.
5/10 A kérdező kommentje:
lehet h meglesz a 4-esbe :D
2011. jún. 5. 20:14
7/10 anonim válasza:
Áhá,szóval a lányok a szemetek,még véletlenül sem ti vagytok az undorítóak,akik rámásztak a saját testvérük csajaira...Igazából mind a 4-en szégyellhetitek magatokat,ez aztán a színvonal!
8/10 anonim válasza:
20:42 -es
hát jóhogy a nőik hibája, kidobni a qrvákat :D:D
9/10 88Barbieee válasza:
Hát szerintem ha egymással megcsaltak titeket mással is megfogják tenni...De ti tudjátokh mennyire bíztok meg bennük
10/10 anonim válasza:
Ti igazán tisztelitek egymást.Ezek után még fogtok bízni egymásban?Majd ha lesz egy lány akit igazán szeretsz a testvéred be próbálkozik nála és a lány sértésnek veszi elmondja neked és onnan vére menő harc.na mindegy majd rá jössz de így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!