Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki a "salátapunci"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan néz ki a "salátapunci"?

Figyelt kérdés
Ha tudtok képet linkeljetek! Amint olvasom a férfiak nagy többsége undorítónak találja. De mi számít undorítónak, mert van olyan akinek jobban és kevésbé lóg ki a kisajka.
2011. jún. 5. 19:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát pedig jól beszélt.
2011. jún. 5. 20:32
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Te most komolyan a saját válaszaidra helyeselsz?

Ha nem nézne rád egyetlen nő sem a világon,hidd el,könyörögnél te még a saláta punciért....

2011. jún. 5. 20:45
 13/20 anonim ***** válasza:
11%

"Te most komolyan a saját válaszaidra helyeselsz? "

Miről is beszélsz? :D

"Ha nem nézne rád egyetlen nő sem a világon,hidd el,könyörögnél te még a saláta punciért...."

Ez nem fordulhat elő. Valószínűleg kb 1000-szer jobban nézek ki mint te :P

2011. jún. 5. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Megint a saláta a téma..."Mindennapi salátánkat add meg nékünk ma :S"

Kedves kérdező ez egy hasonlat. Nos vegyünk egy puncit zöld? NEM: Tehát valószínűleg nem a színe miatt van ez az asszociáció. Ehető? Hát csak kannibáléknál, de ők messze vannak. Hullámos? Igen telitalálat, vannak olyan puncik ahol a nagyajkak kicsit hullámosak és fodrosak....mint a saláta.

remélem segíthettem XD

2011. jún. 5. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idiótaság. Aki gusztustalannak tartja férfi létére(mert a nők had versenyezzenek minden hülyeség miatt ki a jobb, és vszínűleg erről a témáról is sokat tehetnek), szóval, akinek egy női nemi szerv gusztustalan, megfelelő körítéssel, hisz vszínűleg olyas vkivel jut el odáig, aki számára megfelel, az szegény impotens, vagy buta.

És sok férfi van, akinek ez a kedvence, ezt favorizálja. A sok pisisre meg nem érdemes hallgatni..

2011. jún. 5. 23:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
a babapunci a kisfiúknak való. a saláta a király.
2011. jún. 6. 00:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Cefet bazzeg cefet
2011. jún. 6. 13:38
 18/20 anonim válasza:
most akkor a saláta meg a kilógó kisajkak nem ugyan azok? vagy csak én vagyok nagyon hülye? xD
2011. jún. 6. 21:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én sem... amit az előttem író mondott.
2011. jún. 7. 11:59
 20/20 Anders ***** válasza:
Ha a környéken sok a nyúl akkor az salátapunci lesz.
2011. jún. 8. 23:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!