Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok megtennék ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok megtennék ezt a barátjuknak?

Figyelt kérdés

Ha arra, kérne, hogy egy felcsatolható műpénisszel análisan kényeztesd?

Vagy hogyan viszonyulnak ehhez a lányok?

2011. jún. 5. 18:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Elmondanám: az a köcsög, aki férfiakhoz vonzódik, én meg nem." - ezt írtam.

Az utolsó tagmondat szerintem kifejezi, hogy nem vagyok köcsög. Olvass figyelmesebben.

Nem vagyok sem cionista, sem liberális. Kifejezetten nem bírom a liberálisokat, mert nem liberálisok, az a liberális, aki másokat megért, nem csak a saját véleményét hangoztatja, és aki nem ért vele egyet, az kirekesztő, rasszista, stb. De ajánlom figyelmedbe, te is pont ilyen vagy. Van egy álláspontod, és csak az lehet a helyes. Pont ez itt a lényeg, hogy a magadfajták szerint mindenki csak cionista, liberális, stb. lehet, aki nem azt gondolja, amit te. Tudom, hogy mit jelent a hazafiság, hát nem ezt. Általában akik nem hirdetik magukról, hogy hazafiak, azok szoktak igazán hazafiak lenni. A többi csak olyan, mint te.

2011. jún. 5. 20:30
 22/31 anonim ***** válasza:
Ezen különben gondolkozz el, mert ilyen gondolkodással tényleg csak kárára vagy a hazádnak. Hogy a cigánybűnözést miért hoztad fel, az meg tényleg rejtélyes...
2011. jún. 5. 20:34
 23/31 anonim ***** válasza:

59%-os, de itt nem prosztatamasszásról volt szó!!! hanem felcstolható műbrokiról és anális szexről! a 2 azért nem ugyanaz. ez már szerepjáték. Valaki, akinek farka van megdugja őt análisan, ezt akarja eljátszani. na ne. én írtam, hogy kidobnám. Ki bizony, mint a sicc.

Nő vagyok, nőként akarok szeretkezni egy férfival. (ahogy az utánam következő is írta)

2011. jún. 5. 20:37
 24/31 anonim ***** válasza:
Hm... és vajon a férfiak miért nem dobják ki a barátnőjüket, ha az egy másik lányt is bevonna? Ja, hogy az ő esetükben simán mehet a homokosság? (Hozzátéve, hogy a kérdésben leírtakban nincsen homokosság...)
2011. jún. 5. 20:39
 25/31 anonim ***** válasza:

57%-os fölösleges veled vitáznom, mert nem tudjuk meggyőzni egymást.

a hazafiassághoz még annyit.a külsőmön semmi sem árulkodik arról, hogy milyen eszméket képviselek, vallok.tehát nem hirdetem és mutogatom magam.

a "köcsög" szót pedig te is érted(csak nem akarod), hogy milyen célból használtam.férfi létedre téged d.ugnak meg....kicsit sem szánalmas, ugye?!

2011. jún. 5. 20:46
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem én nem akarom megérteni, hanem te. Ha megnézed a szótárban, mit jelent homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak lenni, azt találod, hogy aki a saját neméhez vagy mindkettőhöz vonzódik. Én semennyire nem vonzódom a férfiakhoz. Így nem vagyok "köcsög", bármennyire is szeretnéd. Mert férfival sose csinálnám. Innentől kezdve teljesen mindegy, egy nővel mit tennék, meg hogy a megmondóemberek szerint mi szánalmas és mi nem...
2011. jún. 5. 21:35
 27/31 anonim ***** válasza:

19:52 nek!

Olvass figyelmesen! Ott van hogy, és most sorolnám a kulcsszavakat mellyel megcáfolom hogy durva általánosításról van szó: szerintem, a legtöbb férfi, talán,

Nézz és láss! Nézd a másik oldalról is. Ha én valakit szeretek, nem várom el tőle hogy olyan dolgot tegyen ami nem jó mind a kettőnknek. Attól hogy szeretek valakit még nem nézem el neki például hogy lefeküdjön mással, pusztán csak mert neki az jó, és én neki mindent meg akarok adni amire szüksége van. Ha te szeretsz valakit és azt mondja hadd kakiljon oda a szoba közepére szex közben mert neki az jó, neked meg úgysem fáj, hiába tartod beteg dolognak akkor azt mondod oké szivem? És megy minden tovább boldogságban.... Aha. Ugyan már. Ha mégis akkor egészségedre. Nem általánosítok, mert vannak olyanok is akiknek ez a fajta szex jön be.

2011. jún. 5. 21:46
 28/31 anonim ***** válasza:
Srácok, hazafiasságon vitatkoztok egy műbrokis kérdésnél :) Nemár :)
2011. jún. 5. 22:15
 29/31 anonim ***** válasza:

Én elég extrém vagyok,és a dominanciával sincs bajom. De egy ilyen után nem tudom, hogy tudnék férfiként nézni a páromra...:S

Mármint ez elég b-zis dolog szerintem. Ha megtudnám, hogy ilyenekre vágyik elgondolkodnék egy kicsit :)

2011. jún. 5. 22:51
 30/31 anonim ***** válasza:
Igen, ha kérné megtenném. De számomra nem izgato a gondolat, kérés nélkül, magamtol eszembe nem jutna.
2011. jún. 6. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!