Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megtennék ezt a barátjuknak?
Ha arra, kérne, hogy egy felcsatolható műpénisszel análisan kényeztesd?
Vagy hogyan viszonyulnak ehhez a lányok?
Ez egyáltalán nem igaz, hogy csak biszex lehet, aki ilyet akar...
Nők mindig úgy kiakadnak, ha valaki általánosít.
Hát ez mi, ha nem általánosítás.
Hölgyeim, a világ kizárólag olyan lehet, amilyennek ti látjátok! Más lehetőség nincsen ám!
Ó lányok látom ilyenkor elmarad a nagy maszlag, hogy "ha szeretem a barátomat akkor elfogadom és ezért nem szakítok vele"
álszentek vagytok, de nagyon
bazzeg 57%-os!Ez már gusztustalan!
Egy műbrokit akarsz a seggedben látni, amit a csajod irányít??Köcsög-e vagy?:D
Hazafi, na ilyen névvel már eleve nagyon elfogadó ember lehetsz... :P
Elmondanám: az a köcsög, aki férfiakhoz vonzódik, én meg nem. Ennyi.
Továbbá:
HELYESEN: "KÖCSÖG VAGY-E?" ÉS NEM "KÖCSÖG-E VAGY?"
Ha akkora hazafi lennél, tudnád a magyar nyelvtant. Ennyi. Az meg nem mentség, hogy Sickratman sem tudja a nyelvtant...
köszi a felvilágosítást, ha nem írod, hülyén halok meg...:)
de ha már a szavak jelentésénél tartunk...tudod mit jelent az, hogy hazafi?nem hinném, mert akkor nem állítanál be rasszistának...
gondoltam megpróbálok lessüllyedni a szintedre, de ahogy észrevettem, te nem is vagy olyan hülye, amilyennek mutatod magad.amúgy mi is vagy?talán valami cionista, liberális zombi??minden legyen elfogadott, éljen a ratyizmus és a cigánybűnözés!;)
de, hogy a témánál maradjunk!Köcsög-e vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!