Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok megtennék ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok megtennék ezt a barátjuknak?

Figyelt kérdés

Ha arra, kérne, hogy egy felcsatolható műpénisszel análisan kényeztesd?

Vagy hogyan viszonyulnak ehhez a lányok?

2011. jún. 5. 18:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én vagyok nagyon elmaradott, de én még olyan pasival nem találkoztam aki azt akarta volna hogy análisan kényeztessem bármivel is. Szerintem a legtöbb férfi nem venné szívesen ha egy akármilyen fütykös fickándozna az ánusza környékén. Kivéve talán ha bisex hajlamai vannak. Nem vagyok prűd, sok mindent kipróbáltam már, de valószínű ledöbbennék ha a párom ilyesmivel állna elő. Nem csomagolnék össze neki, mert úgy vagyok ezzel hogy nagyfiú már, össze tud csomagolni magának:D Na jó nem, de azért biztos megkérdezném tőle, van-e valami amit el szeretne mondani...:D
2011. jún. 5. 19:50
 12/31 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem igaz, hogy csak biszex lehet, aki ilyet akar...

Nők mindig úgy kiakadnak, ha valaki általánosít.

Hát ez mi, ha nem általánosítás.

Hölgyeim, a világ kizárólag olyan lehet, amilyennek ti látjátok! Más lehetőség nincsen ám!

2011. jún. 5. 19:52
 13/31 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy "b.u.zi-e vagy?" Vagy biszex? és otthagynám. Ő dugjon meg engem, ne fordítva.
2011. jún. 5. 19:54
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem, ha csak ezzel tudom boldoggá tenni, akkor megmondanám neki, hogy ezek szerint nem illünk össze, és ennyi lenne, én nő akarok lenni szex közben, és azt akarom, hogy akivel szexelek az férfi legyen... ebben az esetben nem érezném így magam. 21L
2011. jún. 5. 19:59
 15/31 anonim ***** válasza:

Ó lányok látom ilyenkor elmarad a nagy maszlag, hogy "ha szeretem a barátomat akkor elfogadom és ezért nem szakítok vele"

álszentek vagytok, de nagyon

2011. jún. 5. 20:00
 16/31 anonim ***** válasza:
Mr. Furkó?:D:D:DD
2011. jún. 5. 20:04
 17/31 anonim ***** válasza:

bazzeg 57%-os!Ez már gusztustalan!

Egy műbrokit akarsz a seggedben látni, amit a csajod irányít??Köcsög-e vagy?:D

2011. jún. 5. 20:09
 18/31 anonim ***** válasza:

Hazafi, na ilyen névvel már eleve nagyon elfogadó ember lehetsz... :P

Elmondanám: az a köcsög, aki férfiakhoz vonzódik, én meg nem. Ennyi.

Továbbá:

HELYESEN: "KÖCSÖG VAGY-E?" ÉS NEM "KÖCSÖG-E VAGY?"

Ha akkora hazafi lennél, tudnád a magyar nyelvtant. Ennyi. Az meg nem mentség, hogy Sickratman sem tudja a nyelvtant...

2011. jún. 5. 20:14
 19/31 tetro ***** válasza:
az ugye senkit nem érdekel, hogy a férfiaknál a prosztata legérzékenyebb pontja a végbélben található? mindegy, k@csög b@zi mind aki ilyet merne kérni... :D
2011. jún. 5. 20:20
 20/31 anonim ***** válasza:

köszi a felvilágosítást, ha nem írod, hülyén halok meg...:)

de ha már a szavak jelentésénél tartunk...tudod mit jelent az, hogy hazafi?nem hinném, mert akkor nem állítanál be rasszistának...

gondoltam megpróbálok lessüllyedni a szintedre, de ahogy észrevettem, te nem is vagy olyan hülye, amilyennek mutatod magad.amúgy mi is vagy?talán valami cionista, liberális zombi??minden legyen elfogadott, éljen a ratyizmus és a cigánybűnözés!;)

de, hogy a témánál maradjunk!Köcsög-e vagy?:D

2011. jún. 5. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!