Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok megtennék ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok megtennék ezt a barátjuknak?

Figyelt kérdés

Ha arra, kérne, hogy egy felcsatolható műpénisszel análisan kényeztesd?

Vagy hogyan viszonyulnak ehhez a lányok?

2011. jún. 5. 18:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
Én megtenném, de én mindig is fiú akartam lenni, biztosan azért van... Más lányok nem tudom, hogyan vélekednek erről, szerintem nem túl pozitívan...
2011. jún. 5. 18:46
 2/31 anonim ***** válasza:
66%
Már mondtam máshol is, én úri hölgy vagyok. Hívnék neki egy taxit és csomagolni is segítenék.
2011. jún. 5. 18:47
 3/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem tenném meg, nem vágyom ilyesmire, nálam bármelyikünk feneke tilos terület.
2011. jún. 5. 18:47
 4/31 tetro ***** válasza:
76%
te mindenkinek csomagolnál. valamiféle aggszűz bejárónő lehetsz... :D
2011. jún. 5. 18:48
 5/31 anonim ***** válasza:
28%
Fúj!! a 2.-nál a pont ;)
 6/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem :D Csak azoknak csomagolnék, akik ilyesmit művelnek :) Nem tudom mit vagy kiakadna, más az ablakon hajigálja ki a cuccokat :D
 7/31 tetro ***** válasza:
48%
értem persze. de te azért szeretsz csomagolni nagyon, ugye? :D
2011. jún. 5. 18:51
 8/31 anonim ***** válasza:

Nem :) Én csak illedelmes vagyok :D És nem vagyok bejárónő, ki nem állom a takarítást és a főzést :D

Na de viccet félretéve, azért nem bírnék így élni egy kapcsolatban, mert hiszek a férfi női szerepekben, legyen szó párkapcsolatról, eljegyzésről vagy szexuális életről. Bizonyos szokások az életben nem véletlenül alakultak ki és álltak fenn már nagyon régóta(pl. férfi kéri meg a nő kezét, a nő veszi fel a férfi nevét, a férfi udvarol).

A szexuális életben ez még fontosabb, ott azért nem igen lehet felcserélni a szerepeket ennyire.

2011. jún. 5. 18:54
 9/31 anonim ***** válasza:
63%

úri hölgy mi? inkább prűd mint egy ló... simán megtenné egy csaj aki szeret téged, vagy egy Xtrém csaj...

a prűd csajokkal vigyázz nem tudnak semmit pont azért mert prűdek! nekem volt már de soha többet:S

2011. jún. 5. 19:08
 10/31 anonim ***** válasza:

Hát már bocs de ez egy nőnek nem fáj, nem értem mit nem lehet ezen megtenni. Azt még értem, hogy nem akarja a nők egy része, hogy az ő fenekükbe hatoljon be a fiú. De hogy ők ezt, hogy csatoljanak fel egy műpéniszt, miért nem hajlandóak megtenni, sose fogom megérteni. Felteszik, csinálják, nem éreznek semmit. Még csak nem is ők maguk hatolnak be a fiú végbelébe, hanem egy tárgy.

Ha rosszindulatú lennék, azt mondanám: nekik mindegy, csak ők diktáljanak, nehogy néha olyasmi legyen, ami a fiú kért. De nem, én nem vagyok rosszindulatú. Biztos nem ez az ok. Ki van zárva.

2011. jún. 5. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!