Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves goth lányokkal hogyan lehetne megismerkedni?
Goth, rocker csajokkal szeretnék megismerkedni. Hogyan lehetne kezdeményezni, valamint rock klubokon kívül hova szeretnek még járni?
Előre is köszi a válaszokat.
Hát, én elég sokáig mozogtam goth körökben, a rock pedig még mindig közel áll a szívemhez. Annyira nem zárt közösség, mint amilyennek tűnik. Volt, hogy egy goth bulira betévedt pár rapper srác... Nem volt semmi balhé, ők se keresték a bajt, mi se, együtt szórakoztunk =D Kicsit meglepődött mindenki, de sorra mentek az emberek érdeklődni, hogy hogy keveredtek ide, és jól érzik-e magukat.
Amúgy neten a legegyszerűbb felvenni velük a kapcsolatot. Aztán ha megkedvelnek úgyis hívnak mindenfele.
11.33-as vagyok, én ezt tapasztalatból írtam, szegeden lakom ahol kb minden 3. ember goth meg blacker.. :D
lehet máshol aranyosabbak x)
11:33-asnak 11:45 vagyok
Én is Szegeden lakom, és nem vagyok kiöltözött gyászhuszár de tizenévesen mozogtam, illetve olykor manapság is mozgom ilyen körökben, mivel zenei ízlésem ide húz.
Egyébként ennek a körnek is megvannak a plázap*csái, csak ők ezt máshogy hívják, és általában ők szoktak hekciáskodni :) Érdekes, hogy mi a különbség a között, hogy a feszes izompólóra buksz, vagy az acélbetétes bakancsra, szőkére, vagy fényesfeketére fested a hajad, GGecco, vagy Martens, akkor is egy hülye p*csa. Imádom, amikor a legnagyobb anitpláza kiscsaj felhívja a barátnőjét, hogy vigyen neki szemceruzát, mert smink nélkül nem lép ki az uccára :D Na szóval, az agyonpingált tizenéves gót lányok gyakorta ilyenek, és mindenhol ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!