Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek emiatt? (kérdéed túl röv blablaa)
Figyelt kérdés
Szóval 16 éves lány vagyok, és ha ujjazom magamat, vagy a csiklómat izgatom, le szoktam filmezni, mert sokkal izgatóbb úgy csinálni. :$ Arról szoktam fantáziálni, hogy webcamsexelek, önkielégítést végzek, és közben nézhetem, ahogy egy fiú veri a farkát, és ő is lát engem. :$ És egyszer szivesen ki is próbálnám. Amúgy rendes lány vagyok, nem viselkedek kihívóan, ránézésre nem mondanátok meg, hogy ilyen fura fantáziáim vannak. :$2011. jún. 4. 22:13
1/15 anonim válasza:
Nagyon kívánod?:) Nem ítélkezem ezért nem ítéllek el téged emiatt sem más miatt.
2/15 anonim válasza:
Hát van aki ennél sokkal rosszabb dolgokat is csinál. Sőt ebben nincs is semmi rossz, hisz a szexuális dolgokban csak az alényeg hogy neked mi a jó és hogy ne ártson senkinek. Viszont vigyázz arra, hogy ne kerülj bajba. Pl nehogy valakinek a kezébe jusson a videó, meg azért azt is gondold meg hogy kipróbálod-e ezt a webcamszexet mert megbánhatod.
3/15 anonim válasza:
Semmiképp sem bíztatnálak ilyesmire, ha csak nem a pasiddal tennéd
4/15 anonim válasza:
Szerintem még a pasiddal se, lásd exbarátnős 'portál'. :P
Személy szerint mondjuk én nem vagyok oda a cyberdolgokért.
5/15 anonim válasza:
22:17-nek igaza van. Elítélni nem foglak emiatt, viszont ha visszaélnek a videókkal vagy a webkamerás önkielégítéseddel, az csak neked lesz sz*pás...
6/15 anonim válasza:
Nincs semmi baj veled és a fantáziáddal, az ilyesmi izgató.
De ezzel viszont tényleg vigyáznod kell, mert nagyon könnyű visszaélni vele.
Én azt ajánlanám, hogy szerezz egy barátot, és vele webcamsexelj. És akkor kielégül a vágyad is de nem kerülsz bajba.
7/15 A kérdező kommentje:
Jóó igazatok van hülye ötlet volt :$
2011. jún. 4. 22:24
8/15 anonim válasza:
Csodálkozok, hogy még egy önként jelentkező fiú sem volt :-]
9/15 anonim válasza:
Hát ha már valaki hiányolta az önként jelentkezőt:P
Ha gondolod írj privátba:)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!