Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora bonyodalmat okoz ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora bonyodalmat okoz ez hosszú távon?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés szűkítése.

Mekkora problémát okoz egy hosszú távra tervezett kapcsolatban, ha a lány undorodik a spermától, nem engedi soha a szájbaélvezést?

Van egy olyan érzésem, hogy ez is okozhat hiányérzetet. Főleg pl. a kritikus 7. évnél...

Hisz én se undorodok a hüvelyváladéktól. Erre a lányok válasza az szokott lenni, hogy az viszont ízbeli intenzitásban és mennyiségben messze elmarad a spermától. Ez így igaz, de nem a tényleges íze és mennyisége miatt vonzódik a legtöbb férfi a párja nemiszervéhez, hüvelyváladékához, hanem a szexuális késztetés, a tudat, az izgalom miatt. És ha a nő undorodik a szájbaélvezéstől, az éppen ebből az okból lesz lehangoló. Mert a férfi tudja, hogy ő érez egy késztetést, vonzalmat a párja nedvei iránt, még mielőtt megízlelte volna, de a nő nem érzi ezt az ő irányába. Ez meg elveheti a férfi izgalmát, lelkesedését is.

Mielőtt kérdeznétek, tudom, milyen a sperma íze, megkóstoltam az enyémet. Abszolút nem elviselhetetlen.

Szóval... vélemények...?

2011. jún. 4. 12:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Ennél valami kreatívabb kifogást is találhatott volna. Elmondtad neki, hogy szeretnéd, és néha jól esne?
2011. jún. 5. 21:02
 42/44 anonim ***** válasza:
Könyörögnöm kéne érte? Nem hiszem. Neki fontos, hogy én izgassam szájjal(nekem is az), de ezután csak akkor kapja meg, ha én is megkapom amit akarok. Talán így rájön, hogy én is megérdemlem. A helyzetet nehezíti, hogy én csak így tudok igazán felizgulni, nehéz eljutnom a csúcsra rövid idő alatt, ha ez nincs meg.
2011. jún. 5. 21:19
 43/44 anonim ***** válasza:
A kritikus hetedik évnél vödörszámra kell inni a ge.cit különben elvisznek a kentaurok és tüzesmáglyán égetve mormon imákat kántálva seggbeb@sznak,ez köztudott
2011. jún. 6. 16:19
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

még annyit hozzátennék,hogy megette a fene ha egy csaj azért nyeli le,mert "elviselhető". Mi azért szoktunk szexelni,azért orálozunk,azért járunk strandra mert élvezzük.Engem is csak az izgat fel,ha látom ,hogy a párom élvezi hogy kényeztethet.Ha tudom,hogy neki nem izlik,nem szeretné,idegenkedik tőle akkor nem várom el tőle,hogy megtegye mert nem a rabszolgám,vagy a kutyám akitől elvárom,hogy a helyére menjen ha azt mondom.

Az a baj (illetve nekem nem baj),hogy sok embernek a szexuális kúltúrája megragad egy kamaszkori szinten,és úgy gondolja,hogy a másik a hülye.Ez arra enged feltételezni,hogy az érzelmi intelligenciája is vakvágányra futott,akármilyen iskolázott az illető. ugyanis a trollkodás,meg az iskolázottság nem függ össze barátom.

2011. jún. 6. 16:25
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!