Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora bonyodalmat okoz ez hosszú távon?
Egy másik kérdés szűkítése.
Mekkora problémát okoz egy hosszú távra tervezett kapcsolatban, ha a lány undorodik a spermától, nem engedi soha a szájbaélvezést?
Van egy olyan érzésem, hogy ez is okozhat hiányérzetet. Főleg pl. a kritikus 7. évnél...
Hisz én se undorodok a hüvelyváladéktól. Erre a lányok válasza az szokott lenni, hogy az viszont ízbeli intenzitásban és mennyiségben messze elmarad a spermától. Ez így igaz, de nem a tényleges íze és mennyisége miatt vonzódik a legtöbb férfi a párja nemiszervéhez, hüvelyváladékához, hanem a szexuális késztetés, a tudat, az izgalom miatt. És ha a nő undorodik a szájbaélvezéstől, az éppen ebből az okból lesz lehangoló. Mert a férfi tudja, hogy ő érez egy késztetést, vonzalmat a párja nedvei iránt, még mielőtt megízlelte volna, de a nő nem érzi ezt az ő irányába. Ez meg elveheti a férfi izgalmát, lelkesedését is.
Mielőtt kérdeznétek, tudom, milyen a sperma íze, megkóstoltam az enyémet. Abszolút nem elviselhetetlen.
Szóval... vélemények...?
még annyit hozzátennék,hogy megette a fene ha egy csaj azért nyeli le,mert "elviselhető". Mi azért szoktunk szexelni,azért orálozunk,azért járunk strandra mert élvezzük.Engem is csak az izgat fel,ha látom ,hogy a párom élvezi hogy kényeztethet.Ha tudom,hogy neki nem izlik,nem szeretné,idegenkedik tőle akkor nem várom el tőle,hogy megtegye mert nem a rabszolgám,vagy a kutyám akitől elvárom,hogy a helyére menjen ha azt mondom.
Az a baj (illetve nekem nem baj),hogy sok embernek a szexuális kúltúrája megragad egy kamaszkori szinten,és úgy gondolja,hogy a másik a hülye.Ez arra enged feltételezni,hogy az érzelmi intelligenciája is vakvágányra futott,akármilyen iskolázott az illető. ugyanis a trollkodás,meg az iskolázottság nem függ össze barátom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!