Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora bonyodalmat okoz ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora bonyodalmat okoz ez hosszú távon?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés szűkítése.

Mekkora problémát okoz egy hosszú távra tervezett kapcsolatban, ha a lány undorodik a spermától, nem engedi soha a szájbaélvezést?

Van egy olyan érzésem, hogy ez is okozhat hiányérzetet. Főleg pl. a kritikus 7. évnél...

Hisz én se undorodok a hüvelyváladéktól. Erre a lányok válasza az szokott lenni, hogy az viszont ízbeli intenzitásban és mennyiségben messze elmarad a spermától. Ez így igaz, de nem a tényleges íze és mennyisége miatt vonzódik a legtöbb férfi a párja nemiszervéhez, hüvelyváladékához, hanem a szexuális késztetés, a tudat, az izgalom miatt. És ha a nő undorodik a szájbaélvezéstől, az éppen ebből az okból lesz lehangoló. Mert a férfi tudja, hogy ő érez egy késztetést, vonzalmat a párja nedvei iránt, még mielőtt megízlelte volna, de a nő nem érzi ezt az ő irányába. Ez meg elveheti a férfi izgalmát, lelkesedését is.

Mielőtt kérdeznétek, tudom, milyen a sperma íze, megkóstoltam az enyémet. Abszolút nem elviselhetetlen.

Szóval... vélemények...?

2011. jún. 4. 12:33
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

A kiköpéssel mi a baj?

Semmi :)

Nekem legalábbis. Nem erre a válaszra vártál? :)

2011. jún. 4. 15:00
 22/44 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy eddig amit írtam, abból ez nem derült ki feltétlenül. Nekem csak az jön ki rosszul, ha a lány húzódozik tőle, hogy a szájába élvezzek. Utána természetesen nyugodtan kiköpheti. Úgy, ahogy írod.
2011. jún. 4. 15:03
 23/44 anonim ***** válasza:
Nem számítottam konkrétan semmire, csak 13:10-as válasza után kíváncsi voltam erre pasiszemszögből :)
2011. jún. 4. 15:05
 24/44 anonim ***** válasza:
Én élvezem, ha kielégítem a párom szájjal. Felizgulok tőle. Sajnos nekem a párommal van a probléma, ő nem "viszonozza" ezt nekem. Ez van fél éve. Eléggé lehangoló. Eddig senkinek sem volt gondja velem. Viszont a ma felhozom neki a témát, igyekszem megbeszélni vele. Javaslom ezt neked is kérdező.
2011. jún. 4. 15:11
 25/44 A kérdező kommentje:

Ha megbeszélted vele, elmondhatnád nekem/nekünk, mire jutottál. Nekem az a véleményem, hogy ezt általában nem lehet megbeszélni, egy falba ütközöl és annyi.

Köszi!

2011. jún. 4. 16:00
 26/44 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem kellene,hogy ez gondot okozzon egyáltalán. A legutóbbi páromét komolyan mondom imádtam..az ég világon semmi íze nem volt,teljesen semleges volt. Viszont az előtte levőknek kifejezetten rossz volt..néha lenyeltem,ha fürdőkádban voltunk akkor kiköptem,néha meg csak szóltam,hogy most nem szeretném és szóljon ha jön..Szólt,elvettem a számat,mozdítottam még egyet a kezemmel és kész.Ettől egyik se érezte úgy,hogy nem is orális kielégítés volt..elég érdekes a felfogásod.

És tényleg ne hasonlítsd ezt ahhoz,hogy hát akkor te se nyalod ki a csajt,mert mi ugyanúgy kielégítünk titeket,csak a végén nem mindig nyeljük le.Ennyi.

2011. jún. 4. 16:21
 27/44 A kérdező kommentje:
De utolsó, pont most írtam, hogy semmi értelme nincsen lenyelni, kérlek olvassál figyelmesebben. A logikám többi elemét viszont fenntartom!
2011. jún. 4. 16:23
 28/44 A kérdező kommentje:

Az orális kielégítés nem jelenti a lenyelést.

Jelenti viszont a szájjal kiváltott orgazmust.

A kézzel kiváltott orgazmus ezért nem jelenti az orális kielégítést.

2011. jún. 4. 16:27
 29/44 A kérdező kommentje:
Mivel az orális kielégítés szájjal kiváltott orgazmust jelent, ezért hasonlítható a dolog a lány ki nyalásához.
2011. jún. 4. 16:28
 30/44 A kérdező kommentje:
bocs: ki nem nyalásához.
2011. jún. 4. 16:29
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!