Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora bonyodalmat okoz ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora bonyodalmat okoz ez hosszú távon?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés szűkítése.

Mekkora problémát okoz egy hosszú távra tervezett kapcsolatban, ha a lány undorodik a spermától, nem engedi soha a szájbaélvezést?

Van egy olyan érzésem, hogy ez is okozhat hiányérzetet. Főleg pl. a kritikus 7. évnél...

Hisz én se undorodok a hüvelyváladéktól. Erre a lányok válasza az szokott lenni, hogy az viszont ízbeli intenzitásban és mennyiségben messze elmarad a spermától. Ez így igaz, de nem a tényleges íze és mennyisége miatt vonzódik a legtöbb férfi a párja nemiszervéhez, hüvelyváladékához, hanem a szexuális késztetés, a tudat, az izgalom miatt. És ha a nő undorodik a szájbaélvezéstől, az éppen ebből az okból lesz lehangoló. Mert a férfi tudja, hogy ő érez egy késztetést, vonzalmat a párja nedvei iránt, még mielőtt megízlelte volna, de a nő nem érzi ezt az ő irányába. Ez meg elveheti a férfi izgalmát, lelkesedését is.

Mielőtt kérdeznétek, tudom, milyen a sperma íze, megkóstoltam az enyémet. Abszolút nem elviselhetetlen.

Szóval... vélemények...?

2011. jún. 4. 12:33
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
73%

én személy szerint nem a spermától undorodok csak az ízétől. ha rám kerül, kezemre, arcomra semmi bajom vele, de az íze az valami rémes. plusz még meleg é saz állaga...sajnálom, de én nem bírom, ez van. mint ahogy sok étel van, amit nem bírok megenni az íze miatt, hát úgy ezt sem.

az, hogy ez mennyire lényeges egy kapcsolatban nem tudom, nyilván attól függ, hogy ez a srácnak mennyire fontos. ha nem az, akkor semmi gáz, ha az, akkor nyilván nem fogja jól érezni magát a csajjal.

21/L

2011. jún. 4. 12:37
 2/44 anonim ***** válasza:
75%

Ez vicc:)

Azért van némi mennyiségbeli különbség. De ha te azt érzed, hogy emiatt az "apróság" miatt - ami egy normálsi, értelmes fiúnak nem számít - megromlik a kapcsolatotok, akkor...fordulj fel:) nem érdemled meg ezt a lányt, sőt, senki lányát nem érdemled meg.

2011. jún. 4. 12:37
 3/44 A kérdező kommentje:

Szoktak apróságokon múlni dolgok. Amúgy szerintem az írásomból lejöhet, hogy nem vagyok egy iskolázatlan tahó. Ezek nem tudatos dolgok sajnos. Ez nem úgy megy, hogy én itt elolvasom, hogy ez csúnya dolog, ezért leszokom róla, és onnantól már eszembe sem fog jutni és vígan élem világom.

Hogy még egy dologra reagáljak: te pedig szintén egy apróság miatt mondod rám, hogy senkit se érdemlek meg.

2011. jún. 4. 12:40
 4/44 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ez, ha problémát okoz a párkapcsolatban, akkor ott más bajok is vannak. Azért a sperma szájba vétele nem tartozik az általános szexuális tevékenységek közé. Ez már inkább kuriózum.
2011. jún. 4. 12:42
 5/44 A kérdező kommentje:

Meg még annyi... hogy akkor eszerint a lányoknak se számítson, hogy a fiú nem nyalja ki, nem? Mert az úgyis egy apróság. Viselje el, hogy nem.

Pedig ehhez azért nem minden lány így áll hozzá... nekik lehet?

2011. jún. 4. 12:43
 6/44 A kérdező kommentje:

"Azért a sperma szájba vétele nem tartozik az általános szexuális tevékenységek közé."

Hát figyelj, ennyi erővel a hüvelyváladék szájbavétele se. De mondanám ezt egy nőnek, úgy felháborodna...

2011. jún. 4. 12:44
 7/44 anonim ***** válasza:
Elsőnek üzenem, a sperma ízét lehet változtatni, ha sok fűszeres kaját zabál az illető vagy dohányzik keserű, a gyümölcsöktől meg édes, főleg az ananásztól, de lehet szexshopokban venni ilyen koncentrátumokat, amitől finom lesz.
2011. jún. 4. 12:47
 8/44 anonim ***** válasza:
88%
A hüvelyváladék a férfi elő-nedvének felel meg. Szopásnál azt általában gond nélkül lenyelik a lányok. A sperma az más.
2011. jún. 4. 12:54
 9/44 anonim ***** válasza:
85%

nah jah, az előváladékkal nincs gond. én megcsináltam, hogy a párom a számba élvezett, nem nyeltem le, hanem megcsókoltam, de jó nyelves csókkal. aztán megkérdeztem, hogy gond-e ha én nem szeretném, ha a számba élvezne. azt mondta megérti.

és nem az, hogy elviselhetetlen, de nagyon rossz. minek tegyek olyat szex közben, ami nem jó?

2011. jún. 4. 13:00
 10/44 anonim ***** válasza:
81%

"hogy akkor eszerint a lányoknak se számítson, hogy a fiú nem nyalja ki, nem?"

Azért az nem ugyan az. Nekem pl mindig hányingerem lesz a sperma ízétől, nem tehetek róla, ezért nem is erőltetem, ha a pasi nem ragaszkodik hozzá. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem elégítem ki orálisan, annyi, hogy teszem azt a hasamra megy el, és nem a számba. Nem hiszem, hogy olyan brutálisan nagy különbség lenne a 2 között, hogy az problémát okozzon.

És itt nem arról van szó, hogy a nő nem fogadja l a pasit, és azért nem hagyja a szájába menni. Ha csak ennyin múlna, akkor nem lenne bajom az ízével, de ez sajnos nem így működik.

2011. jún. 4. 13:08
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!