Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben fingottam ezért szakított velem a csajom, ez gáz?
A lány egyértelműen olyan világban él, mint amiket a filmekben lát: hogy mindenki szép, tökélesen, a smink nem folyik le három napon keresztűl se, a hajad még egy nagy fancúr után is tökéletes és akár megmentheti a fél világot, akkor se izzad ki. - > ez a lányt minősíti.
Szerintem én annyira nagy röhögőgörcsöt kaptam volna, hogy abból este azért nem lett volna semmi közösülés, mert belehalok :)
Ne vedd ilyen komolyan az életet, mint a csaj. Keress olyat, aki veled röhög a tökéletlenségen.
18L
Hát azért totál kiábrádndúltam volna én is, de mivel erről nem nagyon tehetsz, mivel kicsúszott... igy meg kell értenie, hiszen nem igaz hogy neki nincsen néha pukizhatnéka. Minden egészséges ember szellent lehet az férfi/nő/gyerek/baba...!!! Mindenki.
Ezért nem szakitottam volna veled, sőt meg sem emlitettem volna, hiszen igy is kellemetlen lehetett neked.
"észre sem vettem volna"...
És utánna nem tettem volna említést, hiszen ha menni kell úgy is kimegy...
19L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!