Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben fingottam ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben fingottam ezért szakított velem a csajom, ez gáz?

Figyelt kérdés
hatalmas dörrentés volt a kutyák is ugattak és sajnos szakítottunk.:(
2011. jún. 3. 17:31
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem volt szaga, de hangos volt
2011. jún. 3. 17:44
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

"Bölcs Salamon mondta vala,

hangos fingnak nincsen szaga.

De viszont ha csúszik lapos,

akkor szaga irtózatos"

XD

2011. jún. 3. 17:48
 13/33 anonim válasza:
0%
nem rímel XD
2011. jún. 3. 17:53
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem én írtam,ez egy ősrégi versike. :) Csak passzolt a témához.
2011. jún. 3. 17:54
 15/33 anonim ***** válasza:
55%
szo szerint gaz:)))).....viszont ha normalis vlt a baratnod akkor CSAK emiatt nem szakit.....en pl kacagtam volna rajta....:))...de ez en vagyok:P
2011. jún. 3. 18:05
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
az mekkora rottyantás volt ha megbolondultak a kutyák is? ha akkora volt miért nem fogtad dörgésre?
2011. jún. 3. 18:36
 17/33 bebe1718 válasza:
Én tökre tolerálnám neki,hiszen nem ezen fog múlni a kapcsolatunk 1x megesett na BUMM ,én próbálnám elviccelni és kész!Tényleg más lehetett a háttérben,szerintem nem szeretett vagy ez csak 1 jó ürügy volt hogy szakítson veled.
2011. jún. 3. 18:44
 18/33 anonim válasza:
71%
mien színüt fingottál? :D
2011. jún. 3. 19:11
 19/33 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyesmire 'finnyás' az exed akkor közre játszhat a röhögés. De ha szeretett vna akk nem dob ki.

Ha én ilyesmit csinálnék (volt már példa csak szerencsére halk volt és az ablak is nyitva volt szal nem volt para) akk tuti bocsánatot kérnék tőle és ha látja h nem direkt lett hangos akkor megérti, végülis természetes szal nem tudom miért is fújta fel ennyire... Ha zöld a spermád akk elhiszem h felfujja a dolgot de ezek a gázok Isten "ajándékai" :)

2011. jún. 3. 19:35
 20/33 anonim ***** válasza:
mer a zöld sperma kié lenne? a legelő szelleme?
2011. jún. 3. 19:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!