Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben fingottam ezért szakított velem a csajom, ez gáz?
Figyelt kérdés
hatalmas dörrentés volt a kutyák is ugattak és sajnos szakítottunk.:(2011. jún. 3. 17:31
1/33 anonim válasza:
Csak emiatt? Ez azért elég hihetetlen :O Szerintem volt ott más is a háttérben, csak okot keresett. (bár ez elég nevetséges ok szerintem) Amúgy igen gáz...a csajnak.
2/33 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre más okot:(
2011. jún. 3. 17:35
3/33 anonim válasza:
Mondom akkor a csajnak nagyon gáz :D
Én lány vagyok, és velem is volt már hasonló baleset szex közben és égett a fejem...de mi csak röhögtünk rajta...:S
4/33 napietus válasza:
visszafoghattad volna magad...de tleg csak ezért?
5/33 A kérdező kommentje:
Azt hittem nevetni fog, de nem így lett, én viszont röhögtem rajta, lehet ez is rátett egy lapáttal.
2011. jún. 3. 17:38
6/33 szamóca.. válasza:
ezt a kérdést te teszed fel havonta min 1x?:D
kamu. mint mindig.
7/33 anonim válasza:
Hát azért ha a kutyák is ugattak, akkor igen csak robbantottál. Most már nem tudsz mit tenni. De ha emiatt szakított a barátnőd, akkor valószínű, hogy más gond is volt.
8/33 anonim válasza:
az mekkora fingás lehetett, hogy még a kutyák is beszartak és ugatni kezdtek? :'D
9/33 A kérdező kommentje:
szam, az a kamu, h te normális vagy:(
2011. jún. 3. 17:39
10/33 szamóca.. válasza:
olyan bátor ember nincs a földön aki azt hazudná hogy normális vagyok :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!