Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » PASIK! Szerintetek gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Szerintetek gáz ha minden nap kívánom a sex-et és a pasim nem akarja? (10 hónapja vagyunk együtt) 22/L

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:41
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Mennyit dolgozik?

Az anyagi felelősséget ő viseli?

2011. jún. 3. 13:57
 42/53 A kérdező kommentje:
Csak Ő dolgozik,igen.
2011. jún. 3. 14:08
 43/53 anonim ***** válasza:

Bocsi... az összes kommentet nem olvastam.

De nekem folyamatosan az a tapasztalatom, hogy a pasiknak folyton jár a szájuk hogy mennyire szeretnek szexelni.

De mikor összejönnek egy ilyen hevesebb szeximádó nővel, akkor koppannak nagyot.

Mert egy férfi persze, hogy azt hiszi hogy minden nap szexelne... sőőt akár 2x is egy nap ha az ex heti 1-2nél nem akart többet. A kiéhezett férfi azt gondolja, hogy sokkal-sokkal több kell neki... Tévedés...

Ez pont olyan mintha 2 napig nem ennél... úgy érzed, hogy meg tudnál enni egy egész disznót, de egy nagy fenét tudod megenni... Na a pasik pont ilyenek...

24/L sorstárs...

2011. jún. 3. 14:23
 44/53 anonim ***** válasza:

11:24es vagyok

Lehet, hogy ő ezzel indított, de én ehhez tartanám is magam. A heti 1 az már nem barátnő az már alkalmi kapcsolat.

2011. jún. 3. 14:35
 45/53 anonim ***** válasza:

Hát ha napi 14 órát dolgoznál,mint én! ÉS miután hazaérsz (30perc) még mosogatnál, görényt takarítanál,lefürödnél és még esetleg ennél is (1 óra) megnézném, hogy mennyire lenne energiád sexelni...

Én lassan 2 hete nem szeretkeztem a párommal,mert amikor ő dolgozik én nem, és fordítva...szóval ne aggódj, majd ha tisztességes adófizető leszel majd elmúlik!

22L

2011. jún. 3. 14:41
 46/53 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..

A mai 10.52-es vagyok. Amit leírtál Kérdező, az nekem is feltűnt már, ezért is tettem fel ezt a fentebbi kérdésemet.

Egyébként nálunk is így volt, hogy kezdetben én akartam lefeküdni a barátnőmmel (igaz, ő szűz volt). Majd, amikor már belejöttünk, átvette az irányítást és az esetek 90%-ában már ő kezdeményezte a szexet és sokkal többször akarta, mint én.

Nehezemre esik elismerni, de sokszor tényleg csak a szánk jár. Bizony, szex terén messze leköröztök minket.

2011. jún. 3. 14:53
 47/53 anonim ***** válasza:

14.47

Én csak tanácsot adtam neki, nem ajánlottam fel a szolgálataimat! Higgadj le! :)

2011. jún. 3. 14:54
 48/53 anonim ***** válasza:

Én először leírtam a véleményemet, aztán olvastam el a komenteket....és azokból kiderült ,hogy 100%-osan jók a meglátásom...pl. régebbi komentre írtja a viszketős egyedünk, hogy csak a pasija dolgozik...persze, hogy ennyi szabadidővel k*baszottul ráér a dugásra gondolni.

És nem pont a te komentedre reagáltam, hisz előbb írtam véleményt, mint hogy olvastam volna a komenteket,de akkor is így van ahogy írtam.

Nem akadtam ki, csak idegesít, hogy velem egykorú nő hülye p*csaként viselkedik!

22L

2011. jún. 3. 15:03
 49/53 anonim válasza:
6!! éve vagyok együtt a barátnőmmel, és nálunk is ez a szitu jött elő, nem is 1 alkalommal! Én még a mai napig heti 4-5 alkalommal is együtt lennék vele, de jó ha ebből 1 max. 2 összejön. Pedig dolgoztam már szakácsként is és volt hogy 14 óra munka után is simán megkívántam, de ő persze nemet mondott. És ráadásul úgy hogy fősulira jár, tehát max. egy kicsit tanulnia kellett. Egyszerűen nem értem.. azért vagyok még vele mindig, mert sokszor változott pozitívan, amin meg is lepődtem. De utána eltelik pár hónap, és kezdődik előröl. Csak sajnos ez a dolog néha sok vitával is jár. Nem értem, hogy egy fiatal 24 éves csajnak miért nem hiányzik a szex.. Folyton azzal jön, hogy neki ennyi bőven elég. 25/F
2011. jún. 3. 15:12
 50/53 anonim ***** válasza:
Már írtam korábban de egy kicsit más a szitu úgy hogy csak ő dolgozik! Próbáld ki hogy te is lehúzol valahol x órát plussz az utazás. Nem a pasid pénzéből finanszírozott manikűrösre gondolok. Akkor rögtön nem az lesz a legnagyobb problémád hogy nem szexelhetsz mindennap akár egyszer akár többször. A heti egy alkalom még ezzel a felállással is kevés a részéről mondjuk.
2011. jún. 3. 15:58
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!