Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » PASIK! Szerintetek gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Szerintetek gáz ha minden nap kívánom a sex-et és a pasim nem akarja? (10 hónapja vagyunk együtt) 22/L

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:41
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Tudod a Nőknek a sex lelki dolgon alapul,konkrétan az hiányzik egy nőnek hogy szeretgessék,foglalkozzanak velünk,maga az erotika az együttlét és még sorolhatnám!
2011. jún. 3. 11:23
 32/53 anonim ***** válasza:
Keszeg! Nem érted,hogy nem CSAK szexet szeretnének? XDDD
2011. jún. 3. 11:23
 33/53 anonim ***** válasza:

nem értem a pasidat, én éjjel nappal szeretgetnélek

25/f

2011. jún. 3. 11:24
 34/53 A kérdező kommentje:
végre egy normális pasi
2011. jún. 3. 11:25
 35/53 anonim ***** válasza:
Igen, társat kéne váltanod. Nem kapod meg tőle azt amire szükséged van, még csak meg sem próbál tenni a kapcsolatotokért. És ha ráadásul még a szexmegvonás a gyengédség megvonásával is párosul (szeretgetés, ölelgetés néha napján) az nagyon gáz. Nincs kizárva az sem hogy van valakije. Dobd ki! Még az is lehet hogy észre téríti. Mást nem nagyon tehetsz mert nem vagy boldog vele. Ha felháborodik azon hogy neked hiányzik az érintése akkor menjen a fenébe. Mitől legyél boldog? Hogy esténként befekszik melléd az ágyba és alszik? Túl fiatal vagy még ahhoz hogy apácaként élj. Találsz ilyen pasit százat, nem kell félned. Még jobbat is, esetleg olyat aki legalább valamelyest szem előtt tartja a vágyaid, és ad neked szeretetet minden formában.
2011. jún. 3. 11:28
 36/53 anonim ***** válasza:

Már ijesztő a hasonlóság kedves kérdező, az én párom sem egy olyan akihez oda lehet bújni meg fogdos meg ölelkezünk meg csókolózunk csak úgy, de szex közbe minden megvan és lehet hogy igazad van és azért kívánjuk ennyire az egészet mert hogy közel legyünk egymáshoz testileg az csak szexel együtt érhető el.

Mi is vesztünk már össze rajta és engem is leoltott hogy nekem csak ez a fontos ezért vagyok vele? És nem, nem ezért mert mondtam neki hogyha csak ez lenne a lényeg már elhagytam volna őt egy másikért akivel akár naponta 3szor is együtt lettünk volna.

Szoktam látni rajta hogy neki ezek rosszul esnek de nekem is sokszor nagyon csalódott vagyok.

Meg azt nem értem hogy sokszor elkezdem simogatom őt kényeztetem puszilgatom és látom hogy élvezi hogy feláll neki és én olyankor még jobban megkívánom és sokszor rám szól hogy most hagyjam meg ilyenek pedig olyankor mikor látom az álló farkát már majd bele nem halok hogy nem kaphatom be és ilyenkor szoktam besokallni és kiborulni mert nem bírom megérteni hogyha felizgul akkor miért nem hagyja hogy csináljam és örömet szerezzek neki legalább.

Tényleg ennyire lusta vagy lehet másik lány van a dologba vagy én nem tudom mert én ilyennel most találkozok először. :(

Amúgy a 11:14es 20 éves lány voltam megint.

2011. jún. 3. 11:28
 37/53 anonim ***** válasza:

"nem értem a pasidat, én éjjel nappal szeretgetnélek

25/f"

Szerintem a jelenlegi pasija is ezzel indíthatott anno...

Aztán nézdmeg,mi lett belőle..XD

2011. jún. 3. 11:29
 38/53 anonim ***** válasza:

Lányok,az ilyen pasit ott kell hagyni!

Mert ha már most ez a helyzet,képzeljétek csak el,mi lesz pár év múlva!

2011. jún. 3. 11:38
 39/53 A kérdező kommentje:
bele se merek gondolni,évente 1x sex! na ne
2011. jún. 3. 11:44
 40/53 anonim ***** válasza:
Ez jobb nem lesz, csak rosszabb! Tedd lapátra sürgősen.
2011. jún. 3. 11:59
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!