Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » PASIK! Szerintetek gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Szerintetek gáz ha minden nap kívánom a sex-et és a pasim nem akarja? (10 hónapja vagyunk együtt) 22/L

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:41
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

11:06

sajnállak,együtt érzek veled

2011. jún. 3. 11:07
 22/53 A kérdező kommentje:
A szadót amúgy sem szereti,nekem mindent el mondott amit ki akart próbálni.
2011. jún. 3. 11:08
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhetetlen,hogy egy huszonéves pasi ne kívánja a szexet napi szinten többször is.

Szerintem kérdezd erről a kolléganőjét...

2011. jún. 3. 11:11
 24/53 anonim ***** válasza:

Én is beállok a sorba az sok elkeseredett lány mögé akik ide írtak.

20 éves vagyok és hetente 1szer szexelünk a párommal, nekem ez marha kevés minden nap masztizok és minden másnap rinyálok hogy legyen már valami. Mi 2 éve vagyunk együtt ez megy kb fél éve előtte minden jó volt, hetente 5-6 alkalom plusz az orál meg minden most már minden megszűnik ha egyszer egyszer egymásba gabalyodunk az is csak nekem köszönhető.

Én sem értem mi van a férfiakkal de egyre több az ilyen, kezd megfordulni ez az egész világ, csak a lányok tényleg nem merik felvállalni hogy mennyire kívánják a szexet.

Ne legyél elkeseredve kedves kérdező mert sokan vagyunk így de nekem is az a véleményem hogy ez előbb utóbb szakításhoz vezet mert az hogy minden nap masztizunk az csak egy kis ideig húzza az időt. Egyszer azt is megunod, és amúgy is arra vágyunk mindannyian sztem hogy a párunk elégítsen ki, nem minden nap minden alkalommal amikor megkívánjuk a szexet akkor a saját ujjunk segítsen megoldani.

2011. jún. 3. 11:14
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
A legutóbbi hozzászóló mond valamit! Nálunk ugyanez volt a probléma. Álmos meg fáradt volt. Jó sokat dolgozott, de akkor is azért na. Aztán kiderült hogy csapja a szelet a kolléganőjének! Nem biztos hogy ez a helyzet, de mondd meg neki hogy emberelje meg magát. Gáz a heti egy-két szex ennyi idősen és egy 10 hónapos kapcsolatban.
2011. jún. 3. 11:14
 26/53 anonim ***** válasza:

Lányok-lányok, irjatok nekem... ;)

magas, sportos, 27/f

2011. jún. 3. 11:16
 27/53 anonim ***** válasza:

11:14-hez, arra gondoltam aki a kolléganővel jött:) Az ő válaszát erősítettem meg.

Amúgy én is masztival egészítettem ki az életemet:D

2011. jún. 3. 11:18
 28/53 A kérdező kommentje:

Már beszéltem vele erről és ideges lett és oltott folyamatosan hogy nekem ez az egy dolog fontos az életemben.

Tudni kell a páromról hogy nem egy ölelkezős szeretgetős típus,lehet h azért kívánom napi 1-2 alkalommal mert akkor szex közben ölelget simogat és csókolgat!!!

2011. jún. 3. 11:18
 29/53 A kérdező kommentje:
Társat kellene váltanom?!Nagyon pocsék így egy élettársi kapcsolat,amit akar a sexben én mindenben partner vagyok!!!
2011. jún. 3. 11:20
 30/53 anonim válasza:

ha vkit érdekel egy sportos, szálkás fiu irjon nyugodtan

akár minden nap mehet a menet!:) 23/f

2011. jún. 3. 11:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!