Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lesz meleg-felvonulás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz meleg-felvonulás, akkor majd egyszer lehet nekrofil-felvonulás is?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 01:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

nekem semmi bajom nem volt régen a b*zikkal de az hogy illegetik magukat mint egy csaj akinek a seggébe vibrátor van az undorító.

Ha heterók se vonulnak fel akkor ne vonuljanak fel b*zik se!

2011. jún. 3. 01:45
 12/25 anonim ***** válasza:
02:58-nak.Majd,mikor látok két hím oroszlánt egymáson,hogy felváltva dugják egymás seggét,na akkor igazat adok neked.Addig nem kell a csimpánzhoz hasonlítani senkit,mert azok is normálisak.Ne sértegessük az állatvilágot,főleg az ilyen modern beállítottságú személyek,akik egymást nyomják seggbe,vagy akik legalább is teljes normálisnak tartják ezt.
2011. jún. 3. 08:41
 13/25 A kérdező kommentje:
A homofília a szexuális preferencia zavarok közé tartozik, ugyanúgy mint a nekrofília és a többi *fília. Tehát betegség. Az más kérdés, hogy nem lehet gyógyítani.
2011. jún. 3. 09:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Ès, hogy gondoltad? Mindenki húz maga után egy hullám? Mert a melegeken észre lehet venni, hogy mivan, de a nekrofilokon nem igazán:) Vannak amúgy női nekrofilok?
2011. jún. 3. 09:55
 15/25 anonim ***** válasza:
"hullát" (qva prediktív szövegbevitel) előző voltam
2011. jún. 3. 09:56
 16/25 anonim válasza:
akk minden pasit lekel mészárolni mind buz*k xd
2011. jún. 3. 10:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézzetek már rá a tavalyi felvonulókra...90 százalékukról le sem vágnád, hogy meleg, ugyanúgy néznek ki, mint a heterok. Pár évvel ezelőtt a média kiemelt pár feltűnő barmot, akiket legszívesebben én is pofán vernék. Ne a tollboás b*zik alapján ítéljetek meg bennünket.

Felvonulástól függetlenül pedig szerintem az Andrássyt és a Belvárost vasárnaponként el kellene zárni az autósforgalom elől.

2011. jún. 3. 10:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi. Összeverődik pár tucat ember és végigsétál az utcán, tök normálisan. Esetleg 1-2 transzparens, hogy 'Mi is vágyunk a szeretetre', vagy ilyesmi.
2011. jún. 3. 10:57
 19/25 anonim ***** válasza:

08:41

Nincs 02:58, úgyhogy nem tudom kinek válaszoltál, de ugye tudod, hogy az állatvilágban is jelen van a homoszexualitás, nem is kevés állatfajnál?

09:03

A homoszexualitás nem betegség. Attól, hogy nem mindenki képes ezt felfogni, attól még így van.

2011. jún. 3. 11:03
 20/25 anonim ***** válasza:
11:03-nak.VOLT 02:58-as,csak valaki töröltette.Pedig nem volt semmi baj a válaszával,csak úgy vettem észre,hogy ilyen homokos párti volt.De mindegy....És esetleg meg tudnál nevezni egy állatfajtát,amelyik azonos nem iránt iránt mutat érdeklődést?Legalább egyet,mert azt írtad,hogy elég gyakori az állatvilágban....Nagyon kíváncsi vagyok...
2011. jún. 3. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!