Nem túlzás kicsit a meleg felvonulás?
Figyelt kérdés
Nincs bajon a melegekkel, de szerintem ez egy kicsit túlzás...az jó, hogy kiállnak a jogaikért, de szerintem nem így kéne.2009. szept. 5. 18:38
2/7 anonim válasza:
De.De az idén legalább kultúrált volt.
Bár......én sosem fogok felvonulni,mert hetero vagyok.
3/7 anonim válasza:
Joga van otthon kúltúráltan homokosnak lenni,de ezt nem kell reklámozni.
4/7 anonim válasza:
Az eddigiek nekem is túl provokatívak voltak, de ez az idei szerintem egyáltalán nem volt az!
Szerintem nem túlzás, bár nem nagyon érdekel.
5/7 anonim válasza:
Nem. Szinte mindenhol van meleg felvonulás, ennél provokatívabbak is, mégsem dobálóznak és gyűlölködnek az emberek mint nálunk.
6/7 anonim válasza:
egyetértek.
nem utcára való.
És egyáltalán nem természetes dolog, hogy a gyerekek ezt lássák az utcán és normálisnak vegyék.
Nincs velük bajom, de akkoris csak otthon csinálják a fesztivált.
7/7 anonim válasza:
Én meleg vagyok, és undorítónak találom a felvonulást, főleg azt ami itt szokott lenni. Mindenkinek magánügye, h kivel mit csinál, de utcára semmiképpen nem kéne ezt kivinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!