Miért van meleg felvonulás Budapesten?
Az első négy hozzászólásból az utolsó három, de különösen 22:24 és 22:29 megadja rá a választ. Azért vannak melegfelvonulások (nemcsak nálunk, hanem a világban másutt is sok helyen), mert az emberek így állnak hozzá a mássághoz, amely rájuk nézve egyébként a legkisebb mértékben sem ártalmas. Az már persze másik kérdés, hogy az eredetileg jogosnak nevezhető törekvés ilyen formában eléri-e a várt hatást, vagy még inkább megbotránkoztatja-e a közvéleményt.
Bécsben több százezres vonulások vannak. És polgáraik mégsem élnek rosszabbul, vagy erkölcstelenebbül, mint a magyarok...
Én is osztom az utolsó véleményét - mindenkinek a magánügye. engem sem érdekel ha valaki az, de ne mutogassa.
Az érem másik oldala viszont az, hogy az EU, de még az USA is azon a párton van, hogy el kell fogadni a másságot - és amíg ez így van, addig a felvonulást nem fogják betiltani -sőt, minél nagyobb az ellendrukkerek tábora, annál nagyobb rendőri védelem, annál nagyobb felhajtás, és annál több pénz amibe ez az egész kerül.
Tehát - bár én sem támogatom - de a jó megoldás ez esetben nem a tiltakozás, hanem a lesz*rás.
Én konkrétan utálom a buzgárokat, de mint a sz×rt!
Addig még elmegy a dolog, hogy ilyen tökéletlenek, de azt már nem veszem be hogy büszkélkednek vele, meg hergelik a népet. És azt sem veszi be a gyomrom, hogy a politika támogatását élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!