Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a srácról? Számomra érthetetlen.
Van egy 17 éves fiú, az osztálytársam. Úgy képzeljétek el,hogy magas,erős testalkatú,elég telt,sötét barna haj,és szeret poénkodni,meg folyton káromkodik. Jó fej lenne,meg minden,ha nem lennének azon zavaró dolgai,amiket mindjárt felsorolok.A fiúnak nincs barátnője.Szóval a lényeg:mindig pesztrál órákon(mögöttem ül 1 méterre)szól,hogy nézzek oda,és puszikat dob,utána meg követeli hogy adjam vissza,addig szólongat,míg nem küldök neki puszit. A másik fura dolog,hogy szünetekben folyton kerget.Lehet hogy nehéz elképzelni,részletezem:általában úgy kezdődik,hogy a padomnál állok és beszélgetek a barátnőmmel,erre ő odajön,csak úgy és tapogat,fogdos,vagy belemarkol a fenekembe,gyakran a mellembe is. Ezt sosem hagyom annyiban-mert hát hogy gondolja,hogy csak úgy belemászik a személyes terembe,és fogdos-és sokszor nekimegyek(pedig nem vagyok verekedős,nagyon is érzékeny)de zavar,amit művel,mert hát ezt ki hagyná szó nélkül?! Általában nekirontok,de hiába.Legszívesebben megütném,de sosem sikerül,mert a kezeimet elkapja,ha rúgok,akkor meg a lábamat fogja meg és nem enged el.Szerintetek normális az,ha megfog ott az osztály szeme láttára és fölrak a padra,hogy megkínozzon? Utána meg odahívja az idióta haverjait,(azok is az osztálytársaink)és egyik lefog,a másik csikiz,a másik a melltartópántomat tépkedi(már párszor elszakadt,főleg a pántos póló)a negyedik meg a hajamat össze-vissza kócolja,néha a csatokat is kiszedik,és azzal játszanak egész órán,majd nagy nehezen visszaszerzem őket. Ez az osztály nem olyan,mint a többi! Itt miért kínozzák a fiúk a lányokat??!
Nagyon nyomul az a fiú,de semmit nem akarok tőle,és sosem unja meg ezeket a dolgokat. Hiába hagyom ott és játszom el a sértődöttet,ugyanúgy fogdos.Mással csak annyit csinálnak,hogy összeborzolják a haját.Nagyon bosszant,és szeretném megtudni hogy veletek is történnek ilyenek? Fiúk,ti szoktatok ilyet csinálni? Mit gondoltok,mit akar,miért csinálják ezt? Bocsi,hogy nagyon hosszú.Köszi az értelmes válaszokat. 16/L
Hát nem tudom...
Úgy néz ki, hogy a megveretés itt nem működik, csak ha valami nagyon komoly brigáddal, szervezetten, iskolán kívül kapják el őket(feltehetőleg cigányokat, és nem csak a szakképző iskola miatt, hanem a viselkedésből fakadóan gondolom ezt).Én is 190 körül mozgok, de nem párosul mellé 120kg:DD
Bazzeg az már mi?16 évesen?nem hiszem el.nem lehet h összesen nyomnak 5-6-an 120 kg-t?:D
Nem ismerem az iskolát(mondjuk a "besorolása" már elmond valamit), de ott nem fognak ezzel foglalkozni.Oda ilyen embereket vesznek fel, te, szegény, véletlenül odakerültél, pedig nem ott lenne a helyed.
Ha komolyodik a helyzet, válts sulit, ki tudja, ahogy idősödnek, még kanosabbak lesznek:S
Nekem ez elég hihetetlen, hogy ha valaki odamegy a tanárához és azt mondja, hogy molesztálják meg fogdossák nem csinál semmit!
Én 2008-ban érettségiztem, de nálunk ha valaki ilyet csinált volna, hogy fogdos egy lányt akkora balhé lett volna belőle hogy valami hihetetlen, már azért kirúgtak valakit ha egy ajtót leszaggatott a helyéről.Szólj az igazgatónak vagy más tanároknak, avgy a szüleidnek, hogy komolyan gondolod.Vigyorogva szóltál nekik vagy mi, hogy nem vettek komolyan?
21f
"Úgy néz ki, hogy a megveretés itt nem működik, csak ha valami nagyon komoly brigáddal, szervezetten, iskolán kívül kapják el őket"
Na, akkor itt és most kezdjük el szervezni. Ha már ketten-hárman vagyunk, annyi bőven elég, nem a súly számít, hanem hogy mennyien próbáljuk meggyőzni az igazunkról. Én szívesen besegítek a balhéba.
A srác szokott egyedül lenni, vagy bandában mozog? Cigány? Az a 120kg inkább izom, vagy inkább zsír?
"Na, akkor itt és most kezdjük el szervezni. Ha már ketten-hárman vagyunk, annyi bőven elég, nem a súly számít, hanem hogy mennyien próbáljuk meggyőzni az igazunkról. Én szívesen besegítek a balhéba.
A srác szokott egyedül lenni, vagy bandában mozog? Cigány? Az a 120kg inkább izom, vagy inkább zsír?"
Ezt komolyan is gondolod, vagy csak úgy írtad?
Ha az első, akkor már ketten vagyunk, de legalább 5-6 ember kéne.Én megkérdezhetek pár havert, bár nem tudom, hogy lenne-e kedvük egy számukra érdektelen balhéban résztvenni.
De ennél azért több infora van szükségünk a kérdezőtől.Ellenfél felmérése:pontos létszám,milyen a fizikumuk(azt a 120kg-t még mindig nem hiszem el),mikor végeznek, és merre mennek haza(jó esetben merre szerettek volna hazamenni):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!