Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a srácról? Számomra érthetetlen.
Van egy 17 éves fiú, az osztálytársam. Úgy képzeljétek el,hogy magas,erős testalkatú,elég telt,sötét barna haj,és szeret poénkodni,meg folyton káromkodik. Jó fej lenne,meg minden,ha nem lennének azon zavaró dolgai,amiket mindjárt felsorolok.A fiúnak nincs barátnője.Szóval a lényeg:mindig pesztrál órákon(mögöttem ül 1 méterre)szól,hogy nézzek oda,és puszikat dob,utána meg követeli hogy adjam vissza,addig szólongat,míg nem küldök neki puszit. A másik fura dolog,hogy szünetekben folyton kerget.Lehet hogy nehéz elképzelni,részletezem:általában úgy kezdődik,hogy a padomnál állok és beszélgetek a barátnőmmel,erre ő odajön,csak úgy és tapogat,fogdos,vagy belemarkol a fenekembe,gyakran a mellembe is. Ezt sosem hagyom annyiban-mert hát hogy gondolja,hogy csak úgy belemászik a személyes terembe,és fogdos-és sokszor nekimegyek(pedig nem vagyok verekedős,nagyon is érzékeny)de zavar,amit művel,mert hát ezt ki hagyná szó nélkül?! Általában nekirontok,de hiába.Legszívesebben megütném,de sosem sikerül,mert a kezeimet elkapja,ha rúgok,akkor meg a lábamat fogja meg és nem enged el.Szerintetek normális az,ha megfog ott az osztály szeme láttára és fölrak a padra,hogy megkínozzon? Utána meg odahívja az idióta haverjait,(azok is az osztálytársaink)és egyik lefog,a másik csikiz,a másik a melltartópántomat tépkedi(már párszor elszakadt,főleg a pántos póló)a negyedik meg a hajamat össze-vissza kócolja,néha a csatokat is kiszedik,és azzal játszanak egész órán,majd nagy nehezen visszaszerzem őket. Ez az osztály nem olyan,mint a többi! Itt miért kínozzák a fiúk a lányokat??!
Nagyon nyomul az a fiú,de semmit nem akarok tőle,és sosem unja meg ezeket a dolgokat. Hiába hagyom ott és játszom el a sértődöttet,ugyanúgy fogdos.Mással csak annyit csinálnak,hogy összeborzolják a haját.Nagyon bosszant,és szeretném megtudni hogy veletek is történnek ilyenek? Fiúk,ti szoktatok ilyet csinálni? Mit gondoltok,mit akar,miért csinálják ezt? Bocsi,hogy nagyon hosszú.Köszi az értelmes válaszokat. 16/L
18.54 vagyok. Beilleszkedtél, meg ide jár a legjobb barátnőd... ezekért cserébe tűröd h ilyen szinten alázzanak?
A barátnőddel másik osztályból vagy suliból is tudod tartani a kapcsolatot, és szerintem sokkal jobban éreznéd te is magad egy olyan osztályban, ahol nem bánnak így veled ,mert ez nem normális. Nálunk gimiben egyetlen fiú sem bánt így lányokkal.
Szerintem mondd meg az ofőnek, hogy ha nem tud tenni valamit, át fogsz menni másik osztályba/iskolába. Ha tényleg annyira leszarja, ahogy írtad, akkor menj az igazgatóhoz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!