Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adjatok tanácsot, ti hogy szoktátok?
16 éves lány vagyok, 1 hónapja van barátom akit nagyon szeretek. Szeretném boldoggá tenni, de tapasztalatlan vagyok, úgyhogy kérnék néhány tanácsot.
1. Csókolózás/ Smárolás közben ő simogatja a hátam, a combom, a fenekem, az arcom és ezzel nagyon felizgat. Én hol simogassam? Hol illik egy lánynak?
2. Gáz, ha megmarkolom a fenekét?
3. Néha úgy érzem, hogy túl nyálas ahogy smárolunk. Ezt hogy lehet elkerülni?? Lehet, hogy nem az én hibám, de az is lehet, hogy igen, ezért kérdezem..
4. Jó tippeket tudtok arra, hogy fokozzam a szexuális vágyát? Szóval szavak, mozdulatok, bármi ami nálatok bevált! :)
Köszönöm szépen előre is és normális válaszokat várnék, mert komolyan gondoltam ezeket. Köszönöm!
1. Nyilvánvaló, hogy ott simogat, ahol ő is szeretné, ha simogatnád. A fiúk általában ilyenek.
2. Ezt majd kitapasztalod, ehhez még egy kis idő kell.
3. Talán körbenyalja a képed, mint egy kiskutya? Nekem volt ilyen barátom, meg is mondtam neki, hogy nem tetszik, és tudomásul vette. Meg kell mondani, hogy mi a jó és mi nem.
4. Egyenlőre korai, ráérsz majd egy jópár év múlva. A szex egy 1 hónapos kapcsolatban amúgy is korai. Ha annyi idős kb a srác, mint te, akkor ahogy a régiek mondták "még egy női biciklire is feláll neki" :))
1.Barátomnak smár közben énis az arcát, tarkóját, hátát, fenekét szoktam simogatni/tapizni, és tetszik Neki nagyon. ;D + azt is nagyon szereti, mikor a combját simizem. attól tök beindul. (amikor a fenekét, akkor azt úgy szoktam, hogy hátsózsebébe dugom a kezem, és úgy..van mikor ő rakta oda a kezem ;D)
2. hát szerintem annyira ne markold meg, csak úgy lazáán..:D én úgyszoktam^^
3. öö hát .. mielőtt smárolnátok, próbáld lenyelni minnél több nyálad, és úgy essetek egymásnak..:D talán jobb lesz.de ezt Vele is megbeszélheted, nem fog megsértődni.
4.hm .. comb simi mindneképp bejön..:D főleg ha egyre feljebb mész..:$ meg egy jóó vad és szenvedélyes smár.. vagy hogy nem ő "teper le", hanem Te őt.. :D szavak .. hát az meg inkább csajoknál jön be szerintem :D
remélem segíthettem valamennyit. :)
16L,18F, több mint féléve vagyunk együtt ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!