Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szoktatok fingani így barátnők társaságában?
Figyelt kérdés
korotokat írjátok le :)2011. jún. 2. 10:57
21/28 anonim válasza:
Ó gyermekem te ezt nem értheted, álmukban nem önmaguk, a lelkük messzi távoli tájakon jár, tehát nem is ők finganak...
22/28 napietus válasza:
álmában az ember öntudatlan, képtelen kontrollálni magát. persze látom, van, aki ébren is...
23/28 anonim válasza:
Fúúú, de nagyon megmondtad.:)))
24/28 anonim válasza:
Én se szoktam fingadozni senki előtt:) A párom előtt se, de nem fogom csak azért bent tartani a pukit, mert pont ott van a pasim, szóval ha nagyon kell, vagy véletlenül kicsusszan akkor sincs semmi:) Maximum nevetünk egy jót, és ezzel le van tudva. Ha a barátaim előtt csusszanna ki, akkor már kellemetlenül érezném magam, de valószínűleg úgy tennének, mintha semmi sem történt volna.
25/28 anonim válasza:
Ilyen kényes embereket. Szánalmas. Én sem szoktam a barátom előtt, de ő viszont előttem igen.. azért ilyet írni, hogy kiábrándító, egy kissé túlzás. Teljesen normális dolog, nevetünk egyet és kész. Inkább, mint szorongjon szegénykém.
26/28 anonim válasza:
Ennyi "én jól nevelkedtem" embert. Akkor lassan már a tüsszentés is tahóság lesz? Mert bacikat terjeszt? Ugyan már! Nem igaz, hogy sokan házastársuk, párjuk előtt szégyenlik az ilyet, és még kiábrándítónak tartják. Persze nem az első pár hónapban ereszti el magát az ember, de azért egy idő után sztem ez is természetes lesz mint a wc-zés. Nekünk olyan fürdőszobánk van(és még gondolom sokaknak), hogy egyben van a wc és a fürdő. Én fürdök és mikor a páromra rájön a ... akkor beül, mert nem bírná visszatartani. Engem nem zavar, na és ott akkor aztán van puki. Én viszont nem ülök be, mert én úgy nem tudok ha más is van ott, de a puki az akkor is normális jelenség kérem szépen!
27/28 anonim válasza:
Gyermekeim, nyárspolgárnak lenni biztosan érdemes, ti tudjátok, hogy miért jó patikamérlegen egyensúlyozni az életetek.
Magam például felvilágosodott embör valék, ezért naponta megiszok vagy két liter szentöltvizet. Na attól aztán lehet orbitálisakat fingadozni, mondjuk is mink itt a faluban, hogy most távozik a szentlélök. Márpenig mikoron az távozik bélgáz formájában, az nem lehet szégyenleni való.
89/F
28/28 anonim válasza:
Hát a barátnőmmel 8 éve legjobb barátnők vagyunk. Volt mikor egyszer-kétszer kicsúszott neki is, meg velem is előfordult már, de igazából csak nevetünk rajta egyet és kész..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!