Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Szoktatok fingani így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szoktatok fingani így barátnők társaságában?

Figyelt kérdés
korotokat írjátok le :)
2011. jún. 2. 10:57
1 2 3
 11/28 napietus ***** válasza:
0%
nem bűn, csak tahóság. olyat hol tanultál, hogy "nem illik társaságban emésztésünk folyamatainak hangot adni, KIVÉVE a párunkat"? nincs ilyen kivétel. nem tudom, hol nevelkedtetek tényleg...
2011. jún. 2. 11:56
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom te milyen földhöz ragadt nő lehetsz, de furán gondolkozol, az embernek vannak szükségletei. Nekem mamám mindig azt mondta inkább ez jöjjön ki mint a mentő... biztos tahófalván nevelkedtem, de nem zavar, mert szerintem ez egy természetes folyamat, amit sokan "kiengednek" főleg házastárs, párjuk előtt.
2011. jún. 2. 12:00
 13/28 anonim ***** válasza:
59%
"istállóban".:DZárt térben nem szokott pukizni,kint a természetben,ahova te és a férjed gondolom ritkán jártok,kiengedi..és ott még poén is,de gondolom te már kellőképpen begyöpösödött ember lehetsz,ezen megbotránkozol,meg letahózol mást úgy,hogy nem is ismered.:)Te bizonyára az a típus vagy,aki inkább átsétál a domb túloldalára fingani,ott is arra külön figyelmet fordítva,nehogy egy pocok meghallja,esetleg megérezze.
2011. jún. 2. 12:18
 14/28 napietus ***** válasza:
0%
a férjem vadászik, én lovagolok és szeretk fotózni, szóval nem mondanám, hogy ritkán járunk a természetbe. de a neveltetés nem kopik le azzal, hogy kilépünk a kertkapun (normál embereknél).
2011. jún. 2. 12:38
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan már,ha az a ló beszélni tudna..
2011. jún. 2. 12:40
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem elég szánalmas viselkedés. A mi kultúránk nem ilyen. Így nem fingunk, nem böfögünk mások előtt, nem túrjuk az orrunkat, nem vakargatjuk a pic*ánkat, stb. Aki meg mégis, az neveletlen tahó. Nőnek meg semmiképpen sem nevezhető.
2011. jún. 2. 13:26
 17/28 anonim válasza:

napietus.blog.hu-nak igaza van, nem illik társaságban!

Én huszonéves srác vagyok, de én sem szoktam emberek előtt fingani. Még haverok előtt sem, pedig ők nem fogják vissza magukat, előttük úgymond nem lenne égő.

Én a szüleimet sem hallottam soha pukizni, nálunk alapvető hogy mások előtt nem csináljuk.

Az rendben hogy az élet velejárója, de senki nem kíváncsi rá. Én csak akkor szoktam, ha garantáltan egyedül vagyok és nem zavar senkit.

Én biztosan nem díjaznám azt sem, ha a barátnőm előttem eregetne galambokat...

2011. jún. 2. 13:30
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
persze egy nő ne puffogtasson atombombákat se társaságban, se barátnők közt, de pl a párja/férje előtt nyugodtan 'elintézheti csendesen', ha már együtt élnek még 50évet halálukig, akkor nem is köhöghet vagy tüsszenthet előtte? ugyanolyan emberi szükséglet. persze azért illendőség meg egyebek...
2011. jún. 2. 15:58
 19/28 anonim ***** válasza:

Hát én nem szoktam. Ha véletlenül megtörténne (ami még soha nem fordult elő se a párom se a barátnőim előtt szerencsére), az nagyon kínos lenne, biztos szörnyen zavarba jönnék. Természetesen a barátnőim és a pasim se szoktak társaságban, ki is ábrándulnék asszem a pasimból ha ilyen történne...

Nálunk ez alap, ettől függetlenül semmi bajom azokkal akik szerint nem, csak ne előttem csinálják...

2011. jún. 2. 18:30
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

Én csak a pasim előtt szoktam (mivel együtt élünk).

Akik nagyon ellenzik ezt, azoknak szólok, hogy álmotokban is szoktatok ám eregetni, szóval bukta.:)

2011. jún. 2. 18:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!