Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szoktatok fingani így barátnők társaságában?
Figyelt kérdés
korotokat írjátok le :)2011. jún. 2. 10:57
2/28 anonim válasza:
Én nem vagyok "így barátnők társaságában" soha, de ha lennék sem finganék, de párom előtt már merek :) 23L
3/28 anonim válasza:
Jól jegyezd meg:
A NŐK SOHASEM FINGANAK!!!
(Legalább is, ha valaki más is jelen van, akkor SOHA!)
:-)
4/28 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy jön ez a szexualitás témakörbe...?
5/28 anonim válasza:
Barátnőm is sok év együttlét után,már mer előttem pukizni.Azért nem kell fingorgiákra,fing szimfóniákra,szagos tüzijátékra gondolni,de igenis a nők is tudnak fingani!
6/28 anonim válasza:
Haver felesége még éjjel is kimegy..
Az enyém sajna nem, bent megy ki :))
7/28 napietus válasza:
én senki előtt nem. és éjjel is inkább kimegyek, még akkor is, ha külön szobában alszom (szagolgassam reggelig?!?), ha a férjemmel, akkor pláne. engem talán anyám hallott utoljára fingani kisgyerek koromban.
aki a párja előtt szokott, az hol tanulta az illendő viselkedést? istállóban?
8/28 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy az igaz barátnőim előtt nincs mit titkolnom. Miért pont előttük játszanám meg az illedelmes lánykát, aki sosem pukizik. Tudjuk egymásról, hogy emberek vagyunk....
10/28 anonim válasza:
Szerintem az hogy a párod előtt pukizol egyáltalán nem trágár viselkedés, teljesen normális, mindig amikor kell menjek ki, menjek arrébb? Na persze, ha a párom is pukizik előttem én miért ne tehetném ugyanezt. Ez egy természetes emberi cselekvés, nem lehet ellene mit tenni, és kimenni biztos nem fogok. Nem tudom miért olyan nagy bűn ez?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!