Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy míg a nőket lek*rvázzák, a férfiakat hátba veregetik?
Épp ez a lényege. Ha a régi időkre gondolsz, vagy talán manapság is, egy fiúnak meg kell hódítania a lányt... szóval ne ma lány hódítja a fiút.. tudod a fiúk udvarolnak (régi mondás szerint). Tehát ha egy fiú meghódít egy lányt és ágyba viszi. Ezért az elismerés és ezért ő a "fa.zacsávó". Nézd a másik oldalt! Egy csaj meghódítottak, ezért ő már részesül hírnévben.
Tehát összességében, a férfi azért fa.za mert MEGHÓDÍTOTT, a csaj azért ku.v@ meg MEGHÓDÍTOTTÁK.
Ennyi.
Amugy ha már itt tartunk akkor egy másik szitu. A lány ad a másik lánynak egy két puszit, talán képeket is készítenek igy, sőt facebookon szeretlek szavakat irkálnak egymásnak. Ez nem leszbikusság, csak cukiság, mert ők csajok.
Ha egy pasi egy másiknak adna puszit, talán erről kép is születne.. stb. akkor az már buz!ság... Hol itt az egyenlőség?
Ennyi a véleményem.
19/F
Nem kell, elég ha szépen nézel rám;)
Szal kezdeményezel aztán hagyd, hogy azt higgyem, hogy én vagyok a király:D
Nekem mindkettőről az a véleményem, hogy nem tetszik.
Nem szeretem azokat a csajokat akik minden buliban mással csinálják, de azzal a fiúval sem kezdenék, aki már előttem isten tudja hány odúban járt. Minősíti őt számomra, és nekem olyanra nincs szükségem. Pont.
Most ha van pl. egy 20éves pasi és azt mondja hogy az életében már 5-6 nő volt nem hangzik olyan rosszul akkor sem, mintha egy 20éves csaj mondja el magáról ezt. Persze egyik beállítás sem tetszik, de egy csajnál igenis hogy szarabbul hangzik hogy kb rojtosra kefélték a lyukát.
Fölöslegesen ezen tépelődni, ez így is van és így is lesz.
De hogy miért jó faszról faszra mászni, na azt én nem tudom megérteni :O (és nem kell visszakérdezni hogy és akkor pináról pinára miért jó vándorolni :D)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!