Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy míg a nőket lek*rvázzák, a férfiakat hátba veregetik?
Jó, mondtam, hogy nem fogod fel.
Egy nőt nem olyan könnyű csak úgy meghúzni, abban munka van még fűzöd az eszét meg előadod magad.
Ez az, amire fel lehet nézni, hogy ő ezt a nőt is rávette meg a másikat is.
De most egy csajban mire nézzek fel?
Hogy odament és felajánlotta magát egy pasinak?
figyelj, van egy csomó szakirodalom ami megtárgyalja oda- vissza a kérdést. Szerintem nem nehéz bejutni egy könyvtárba.
21/L
A férfiak imádják a könnyű vérű nőket csak felségnek nem.
Sokkal jobbna mint a Don Juanokat. A pasi aki szidja 90%-ra biztos benne hogy soha nem kapja meg a lányt. A túl erős pasi konkurenciára még rosszabbakat mond a háta mögött.
Két dologért nem szeretik a férfiak elvenni a nagy természetű vagy hosszú múltú nőt. Egy kakukk tojás veszély és kettő hátha ők nem elegendőek egy magukban a lánynak.
"És egy pasit miért olyan könnyű megszerezni? Itt nem a pasinak az ügyessége, hogy húú de nagy munka volt, de ez a csaj is megvan..."
Ezt úgy hívják, hogy hírnév:)
Kezdem én is kiélvezni, de ha igazán erre vagy kíváncsi, akkor a legjobb barátommal kellene beszélgetned, aki szívesen mesélne arról, h milyen az mikor a csaj fűzögeti, hogy mi lenne, ha mert xy csajtól csupa jót hallott róla.
De maradok a stílusomnál.
Szal xy csajt jól megdöngette aztán annyit áradozott, hogy beindult zy-nak is a fantáziája.
Igen, ez a jelző pedig arra vezethető vissza, hogy vannak nők, akik pénzért jó szexben részesítenek.
Még valamit?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!