Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy míg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy míg a nőket lek*rvázzák, a férfiakat hátba veregetik?

Figyelt kérdés
Ha egy nő minden buliban mással smárol, vagy akár egy éjszakás kapcsolatokba bonyolódik, ha sok partnere volt, egy utolsó ribancnak tartják? A férfiakat majdnem hogy tisztelik ezért, megdicsérik, ő a faszacsávó!
2011. jún. 1. 23:41
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
70%

Fordítva.

Miért van az, hogy ha egy férfi a buliban nem csajozik balfék. A nőket pedig tisztelik ezért?

2011. jún. 1. 23:44
 2/39 anonim ***** válasza:
79%

Ki dícséri meg?? Én biztos nem. A nő lotyó, a férfi meg hímringyó ilyen esetben, mindkettő aljanépség, hol itt a probléma?

Ja, és figyeld meg, mindjárt jön a sok ostoba birka a kulcsos dumájával (:

2011. jún. 1. 23:45
 3/39 anonim ***** válasza:
75%

Mert ti csajok csináljátok ezt magatoknak. Ha egy csaj smárol össze vissza, akkor a rondább barátnői elkezdik szidni, stb....

Mi férfiak vagy leszarjuk vagy hátbaveregetjük a másikat, hogy szép volt.

2011. jún. 1. 23:46
 4/39 anonim ***** válasza:
65%

Nézőpont és intelligencia kérdése az egész. Én (nőként) világéletemben undorodva nézem mind a két nemet, amikor egyéjszakás kalandok sorozatával dicsekszenek, vagy váltogatják a partnereiket, mint én az alsóneműmet. Szóval nekem egy pasi nem f.sza csávó azért, mert sok nője volt, sőt!

De egy bizonyos IQ szint alatt azért illik ezért dícsérni, és dícséretet várni :)) A nőkre ugyanez igaz, csak fordítva.

2011. jún. 1. 23:49
 5/39 A kérdező kommentje:
Én itt mind a két szemszögre gondolok... Én azt tapasztalom, hogy a férfiaknak sokkal inkább elnézik, mint a nőknek. Oké, hogy egy nőnek tartása kell, hogy legyen, és ne adja könnyen magát, de valamiért ki kellett alakulnia, hogy jajj csak a szexre kellesz neki! Ilyet mikor hallunk fiúktól? Hogy a lánynak csak a szexre kell? Nagyon nagyon ritkán...
2011. jún. 1. 23:53
 6/39 anonim ***** válasza:
párszor már ki lett vesézve ez a kérdés keress vissza, nemfogom itt is részletezni aztán meg vitatkozni a sok majommal aki nem látja át a dolgokat.
 7/39 anonim ***** válasza:
59%
Attól, hogy neked még a részeg ribancokkal sem jön össze, a kérdező nem lesz hülye.
 8/39 anonim ***** válasza:
:)))) Nem gondoltam, hogy éjfél előtt ilyen jól meg tud még nevettetni valaki :))
2011. jún. 1. 23:54
 9/39 A kérdező kommentje:
És utolsó, ez ugyanúgy megy fordítva is így igaz. Ha egy nőnek szexre van szüksége, mindig megkapja, a férfi nem biztos... Pontosan ezért, mert a nőknek általában van tartása, és nem adja oda magát mindenkinek. A férfiakkal ellentétben. De ha egy férfi megbasz egy nőt, nem lenézendő, ha egy nőt basznak meg, az már igen. Hol itt a logika?
2011. jún. 1. 23:56
 10/39 anonim ***** válasza:
28%

Tegyük fel, hogy van egy olyan kulcsod, ami minden zárat kinyit. Egyetérthetünk abban, hogy ez tök jó.

Tegyük fel, hogy van egy olyan kulcslyukad, amit minden kulcs kinyit. Na ez már nem annyira jó.

;D

2011. jún. 1. 23:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!