Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy míg a nőket lek*rvázzák, a férfiakat hátba veregetik?
Fordítva.
Miért van az, hogy ha egy férfi a buliban nem csajozik balfék. A nőket pedig tisztelik ezért?
Ki dícséri meg?? Én biztos nem. A nő lotyó, a férfi meg hímringyó ilyen esetben, mindkettő aljanépség, hol itt a probléma?
Ja, és figyeld meg, mindjárt jön a sok ostoba birka a kulcsos dumájával (:
Mert ti csajok csináljátok ezt magatoknak. Ha egy csaj smárol össze vissza, akkor a rondább barátnői elkezdik szidni, stb....
Mi férfiak vagy leszarjuk vagy hátbaveregetjük a másikat, hogy szép volt.
Nézőpont és intelligencia kérdése az egész. Én (nőként) világéletemben undorodva nézem mind a két nemet, amikor egyéjszakás kalandok sorozatával dicsekszenek, vagy váltogatják a partnereiket, mint én az alsóneműmet. Szóval nekem egy pasi nem f.sza csávó azért, mert sok nője volt, sőt!
De egy bizonyos IQ szint alatt azért illik ezért dícsérni, és dícséretet várni :)) A nőkre ugyanez igaz, csak fordítva.
Tegyük fel, hogy van egy olyan kulcsod, ami minden zárat kinyit. Egyetérthetünk abban, hogy ez tök jó.
Tegyük fel, hogy van egy olyan kulcslyukad, amit minden kulcs kinyit. Na ez már nem annyira jó.
;D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!