Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megcsalt a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőm megcsalt egy sráccal. Utána bevallotta nekem, én megbocsájtottam neki. Ezután beleolvastam a barátnőm SMS-eibe ( az most lényegtelen, hogy ez helyes volt-e) és ezekből kiderült, hogy a barátnőm elmondta a srácnak, hogy végülis bevallotta nekem és megbocsájtottam, de az SMS-ben azt írta, hogy nekem nem mondott el mindent(pl.: kivel csalt meg), tehát én elméletileg csak annyit tudok, hogy megcsalt valakivel és ezt megbocsájtottam. Többi SMS-ben arra kéri a csávó a barátnőmet, hogy ennél többet véletlen se mondjon (főleg ne a kilétét, pedig én nagyon jól tudom, kicsoda ő, részletes beszámolót kaptam róla barátnőmről) és az eddigi SMS-eket is törölje. Pont elcsíptem, mert röviddel ezután ki is lettek törölve. Most mitévő legyek?
2011. jún. 1. 23:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%

Ne rúgd ki a csajt!

Abból indulj ki,hogy nem kell nála fizetni!

2011. jún. 2. 00:03
 12/24 anonim válasza:
70%
rohadt ribanc!!!jól dugd meg aztán hagyd ott.
2011. jún. 2. 00:17
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Legalább addíg nyomogatnám,amíg nem találnék egy hozzám illő hűséges lányt!
2011. jún. 2. 00:22
 14/24 Panda Péter ***** válasza:
100%
loser. mikor elmondta, akkor kellett volna kidobnod (vagy előtte megdugni, ahogy sokan mondták előttem, ez végülis mindegy)
2011. jún. 2. 00:39
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

csináljál egy kalozott neki:

mikor leszop és úgy érzed elmész, intézd úgy hogy a szemébe vered.

Aztán rugjál bele erösen a egyik lábába.

Igy sántit majd, és csak egy szemen tud látni

2011. jún. 2. 00:44
 16/24 nielindi ***** válasza:
56%

szerintem vesd be a nagy Houdini-t.

küldd hátulról, és mikor érzed, h elmennél, köpj a hátára, akkor ő megfordul, mert azt hiszi, h elmentél és verd szépen az arcára.

2011. jún. 2. 00:50
 17/24 anonim ***** válasza:
56%

Dugd meg bestiálisan,utána úgy ahogy van,basz-d ki a lakásból a hajánál fogva,dobáld utána a ruháit,ha meg ugat,akkor pofozd le a férget.

Gyorsan legyél ezen túl,ne mélyedj bele még jobban.

Megaláztak,kinevettek,felszarvaztak.Egyszer megtette máskor is meg fogja.

Szedd össze magad!Ilyesmire nincs bocsánat.

2011. jún. 2. 01:30
 18/24 B.angel ***** válasza:

Jézusmária! Egyes emberek itt undorítóak!

Értelmes hozzáfűznivaló: Mindenféleképpen dobd ki! Aki egyszer megcsal... az máskor is megfog. Persze, nem feltétlenül konzekvens, de csodát még nem nagyon láttam. Azért a pasinak megadnám, ami jár neki. A csajt meg NE dugd meg, csak dobd ki! Bár előtte azért beszélgess el vele. Kapjon egy alapos fejmosást. Nem volt túl okos döntés megbocsátani neki, bár elhiszem, hogy szereted. De ne húzd az idők végtelenségig, mert újra meg fog csalni, főleg úgy, hogy még mindig sms-ezik a fickóval... az azért durva. Ha komolyan gondolná, hogy nem csal meg többet, eszébe se jutott volna írni a srácnak. De így...

Remélem minden rendbe jön!

2011. jún. 2. 06:52
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

"Jézusmária! Egyes emberek itt undorítóak! "

A megcsalás az undorító. Az, hogy a tárgyakat arra használjuk, amire valók: természetes. A pohárból iszunk, a villával eszünk, a ribanccal szexelünk.

2011. jún. 2. 07:10
 20/24 B.angel ***** válasza:
Te nem vagy normális! Igen a megcsalás undorító! Ki mondta, hogy nem? Nem kéne kiforgatni a szavaimat és olvasni tudni kell! :) Csak egy jó tanács. Természetes, hogy egy ribanccal dugsz? Egészségedre! Még jó, hogy van olyan pasi, aki nem ilyen!
2011. jún. 2. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!