Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőm megcsalt egy sráccal. Utána bevallotta nekem, én megbocsájtottam neki. Ezután beleolvastam a barátnőm SMS-eibe ( az most lényegtelen, hogy ez helyes volt-e) és ezekből kiderült, hogy a barátnőm elmondta a srácnak, hogy végülis bevallotta nekem és megbocsájtottam, de az SMS-ben azt írta, hogy nekem nem mondott el mindent(pl.: kivel csalt meg), tehát én elméletileg csak annyit tudok, hogy megcsalt valakivel és ezt megbocsájtottam. Többi SMS-ben arra kéri a csávó a barátnőmet, hogy ennél többet véletlen se mondjon (főleg ne a kilétét, pedig én nagyon jól tudom, kicsoda ő, részletes beszámolót kaptam róla barátnőmről) és az eddigi SMS-eket is törölje. Pont elcsíptem, mert röviddel ezután ki is lettek törölve. Most mitévő legyek?
AZ egyik SMS-ből megpróbálok idézni, csak hogy világos legyen: "Ne parázz már, nem mondtam el neki, hogy kivel, csak annyit, hogy megtörtént. Szakítani is akart, de véglis megbocsájtott, mert azt mondta, hogy szeret.
2011. jún. 1. 23:37
2/24 anonim válasza:
Te mekkora egy hülye vagy, a nő is annak tart...
2011. jún. 1. 23:40
3/24 anonim válasza:
jah, verd meg a csávót, minimum :D
2011. jún. 1. 23:41
4/24 anonim válasza:
Mikor legközelebb találkoztok, dugd meg jól, majd dobd ki a francba különös magyarázat nélkül.
2011. jún. 1. 23:41
5/24 anonim válasza:
Megdugni-kidobni
2011. jún. 1. 23:45
6/24 anonim válasza:
dugdob :D (1. dugás 2. dobás) :D:D:D
2011. jún. 1. 23:48
7/24 anonim válasza:
megdugni-megdugni-megdugni-megdugni-megdugni
a srácot megverni-megdugni xDD
2011. jún. 1. 23:48
8/24 anonim válasza:
Szerintem is felejtős ez a csak....undorító,amit művel...
Ennél sokkal értelmesebb,őszintébb,hűségesebb lányt is találnál magadnak...ez nem etikus,amit csinál...erkölcstelen...nem illetném szavakkal.
Dobd ki a fenébe...nem éri meg...
2011. jún. 1. 23:49
9/24 anonim válasza:
Kérdező: Ne haragudj, hogy ilyet mondok, de jó hülye vagy, ha idáig hagytad. Én első alkalommal, mikor kiderül, dobtam volna a fenébe a csajt.
De van egy ötletem. Húzd kelepcébe. Először is: dugd meg (szex legyen meg azért). Aztán próbáld elérni, hogy csávóval találkozzon (titokban kövesd). Csávót jól verd meg. A csajt meg dobd a fenébe utána. A cuccait dobd ki a házad elé, és mondjad, hogy tűzzön a fenébe. Ennyi. Ha ezt megteszed, elhiszem, hogy tökös csávó vagy.
2011. jún. 1. 23:54
10/24 anonim válasza:
tedd ugy mintha nem zavarna dugd azert, de kozben csajozz be :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!