Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a gondolko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a gondolkodásról?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok. Még nem volt barátnőm, de nem azért mert nem lehetett volna, hanem mert nem akartam. Alapvetően más a felfogásom a párkapcsolatról és a szexualitásról, mint a mai átlagembernek. Hozzátenném, teljesen egészséges hetero vagyok, egyszerűen csak le akarom minél jobban redukálni a kapcsolataim számát minimálisra, minél kevesebb szakítást kelljen átélnem. Igyekszem az egyetlen igazit megtalálni, és vele összeismerkedni akkor, amikor már letettem vmit az asztalra (pl. van diplomám, esetleg munkám), és kb. 1-1,5 év járás után megházasodnánk, és csak utána létesítenénk szexuális kapcsolatot. Igen tudom, ez nagyon konzervatívnak tűnik a mai világban (régebben ez teljesen normális volt), azonban én ezt tartom az egyetlen járható útnak. Az egy dolog, hogy keresztény neveltetést kaptam, de saját meggyőződésem miatt tartom ezt így meg. Csak egyetlen nővel szeretnék lefeküdni, és őt is életem végéig szeretni. Ez nagyon divatjamúlt manapság? Mit gondoltok, mennyire egészséges ez. Egyébként a véleményemen senki nem fog tudni változtatni, azonban más véleményére mindig kíváncsi vagyok.

Hozzátenném, hogy már nagyon vágyok egy barátnőre, de nem teljesen érzem magam érettnek rá, akkor egyáltalán minek follyak bele még? Bölcs dolog amit teszek, vagy bolondság? Önuralmat tehát muszáj gyakorolnom, (azaz az eszemre kell hallgatnom), különben elvész az amire ráálltam.

2011. jún. 1. 20:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
sok sikert :) nem fog menni.. haladnod kellene a korral..
2011. jún. 1. 20:37
 2/25 anonim ***** válasza:
Bár nem értek mindenben egyet veled, teljes mértékben támogatom, amit mondasz. Jogodban áll a saját belátásod szerint cselekedni, és akinek nem tetszik, az álljon fejre és ketyegjen.
2011. jún. 1. 20:38
 3/25 anonim ***** válasza:
mármint, én se rosszból irtam, amit irtam.. de nehezen fogsz találni ilyen lányt, mert természetes dolog az, h ha valakivel jársz, akkor szeretkeztek is.. és ha ezt 1-1,5 után csináljátok, akkor elmulik a tűz :S
2011. jún. 1. 20:39
 4/25 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Miért ne menne? Nem is értem, ennek mi köze a korhoz? A 20. században kifejlődött valami anti-aszexuális gén, ami miatt már képtelen erre a mai ember, vagy mifene?
2011. jún. 1. 20:41
 5/25 anonim ***** válasza:
nem, de nem értem, hogy miért kell magadtól megtagadni azt, ami jó.. én se vagyok r.banc, vagy ilyesmi, de ha szeretek valakit, akkor kivánomk is :)
2011. jún. 1. 20:43
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne egészséges.Attól szép a világ,hogy nem vagyunk egyformák.Kívánom,hogy megtaláld A nőt az életedben,akivel boldog lehetsz.
2011. jún. 1. 20:45
 7/25 anonim válasza:
100%

Annak idején én is erről álmodoztam, úgyhogy valamilyen szinten megértelek. Ráadásul én lány vagyok, eleve fogékonyabb az ilyen lovagregényes, szerelmes gondolatokra :)

Na de vajon hol van a hiba a gépezetben? Hát ott, hogy te hiába nem akarsz szakítani, attól még álmaid nője bármikor otthagyhat. Minél kevesebb tapasztalatot szerzel az emberi kapcsolatok terén, annál valószínűbb, hogy még a komoly kapcsolat is tönkremegy a gyakorlatlanság miatt. Mert ezt nem lehet könyvből megtanulni vagy eltervezni, hogy így lesz és nem máshogy.

Egyébként a szexre is igaz az, hogy össze kell csiszolódni, nem jön minden magától. Régen egy lánynak valóban szűzen kellett férjhez mennie, de naivitás volna azt gondolni, hogy az úriemberek nem gyakoroltak előtte... :P Gondolj bele, miért nevezik a prostitúciót a legősibb mesterségnek!

Tehát én azt javaslom, hogy előbb csak flörtölj, csábíts, és hagyd a dolgokat maguktól megtörténni. Ne tervezz előre, ne támadd le a 3-4. találkozón házassági ajánlattal a hölgyet, mert csak elriasztod. De minél több embert ismersz meg és engedsz közel magadhoz, annál nagyobb az esélye, hogy egyszer megtaláld az Igazit. Sok sikert Neked! :)

2011. jún. 1. 20:48
 8/25 anonim ***** válasza:

és ugyanezt várnád a lánytól is: ő is szüzen menjen bele a kapcsolatba?

egyébként régen amikor ez volt a szokás: nem a szerelem tartotta össze a párokat

arra nem gondoltál,h ha "kémiai" vonzódás nem passzol akkor mi lesz?

veszélyes olyan dolgokat előre ilyen pontosan megtervezni, amiknek a megvalósulása nem csak rajtad múlik...hanem mondjuk a lányon is

2011. jún. 1. 20:51
 9/25 anonim ***** válasza:
Tiszteletreméltó ez a gondolkodás, az tény. Még midnég jobb, mint az "úgy éljük ki magunkat, hogy minden héten mással kefélünk" mentalitás. A hátulütője talán az lehet, hogy ha egyszer ráérzel a szex ízére, vágyni fogsz arra, hogy kipróbáld mással is, illetve az, hogy nem biztos, hogy a szexben is összepasszoltok majd a feleségeddel...
2011. jún. 1. 20:52
 10/25 anonim ***** válasza:
36%

Úúúr isten!

Te szegény szerencsétlen!

Ha el akarod b@szni az életed akkor jó úton haladsz!

2011. jún. 1. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!