Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról, hogyha egy srác úgy bánna veletek, mint "Edward"?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy vámpír lenne.

Arra gondoltam, hogy Edward sem akart szeretkezni Bellaval, amíg el nem vette feleségül. Pedig már Bella is akarta, csak Edward nem hagyta magát.

2011. jún. 1. 16:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Amit Edward csinál szép szép... de igazán szerintem nem is a könyvet kellene elemeznünk. Én a részemről nem várnék az esküvőig. Már nem is tudnék de nem ez a lényeg. Több okom is van rá, hogy miért és én sem valami hülye tinilány vagyok már. Főleg azért nem várnék mert a mai világban máshova került a szex mint fogalom az emberek agyában. Edward ugye elég régóta él nála valahogy ez a gondolkodás a normális. Viszont egy jó kapcsolatban fontos a jól működő szexuális élet is. Mert hozzá mész szereted jól meg vagytok, de mi van ha a szex mégsem úgy működik ahogy kell? Persze nincs viszonyítási alapod, de tapasztalatból mondom 5 év alatt én is rájöttem, hogy akivel először voltam vele nem igazán jó és próbáltunk sok mindent egyszerűen ebben nem passzoltunk. Neki nagyon jó volt nekem szinte alig. Nem ezért szakítottunk, de ez is közre játszott. Akkoriban amikor Edward élt még főleg a gyermeknemzésen volt a hangsúly ma már a kölcsönös örömszerzésen. Nem kell össze feküdni mindenkivel nem kell mindent kipróbálni, de egy házassághoz szerintem elengedhetetlen, hogy ez is jól működjön és mindkét fél élvezze. Mert ha te mint férfi úgy érzed ha szerelmesek vagytok minden lehet tökéletes, az lehet hogy a párodnak ha épp nem olyan vagy az ágyban nem lesz elég. Jobb ha ez időben kiderül mint esetleg egy vagy két gyermek után. Ismerek nem egy embert akit az mentett meg egy rossz házasságtól, hogy tudták a szexuális életük így nem megfelelő még ha minden más remekül működik akkor is. Azt továbbra is hangoztatom cél a kölcsönös örömszerzés és szerintem annál nincs nagyobb öröm mint házasságban vagy anélkül, de látni azt hogy a párod nagyon élvezi amikor örömöt okozol neki.

21/L

2011. jún. 3. 19:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Akkor válaténk Jackobra, nekem edward viselkedése amúgy is kicsit nyálas!
2011. jún. 3. 19:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!