Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, hogyha egy srác úgy bánna veletek, mint "Edward"?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy vámpír lenne.
Arra gondoltam, hogy Edward sem akart szeretkezni Bellaval, amíg el nem vette feleségül. Pedig már Bella is akarta, csak Edward nem hagyta magát.
2011. jún. 1. 16:52
1/22 Smartguy86 válasza:
Edward azért halasztotta, mert ő vámpír, nincs vérkeringése, így a farka sem állt volna fel...
2/22 anonim válasza:
Én meg azt hittem, hogy Ollókezű Edwardról lesz szó. Hová süllyedt a világ...
3/22 A kérdező kommentje:
Nem. Az esküvőjük után már izéltek. És akkor Bella még nem volt vámpír, csak Edward
2011. jún. 1. 16:55
4/22 anonim válasza:
Úgy látom nem esett le neki a vicc.
5/22 Smartguy86 válasza:
Edward nem férfias, szerintem a való életben egyetlen igazi nőt se tudna felizgatni. Mondjuk nem csoda, hogy csak a 14-16 éves tinilányok bizseregnek tőle...
7/22 anonim válasza:
Nekem se tetszene. Nem egészséges, hogy vki nem akar szexelni.
9/22 anonim válasza:
Utálnám, ha kib*szott magas fenyőkre cibálna fel...
10/22 anonim válasza:
nagyon nem tetszene. nem a középkorban élünk hogy várjon házasságig a szexxel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!