Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, hogyha egy srác úgy bánna veletek, mint "Edward"?
Nem úgy értem, hogy vámpír lenne.
Arra gondoltam, hogy Edward sem akart szeretkezni Bellaval, amíg el nem vette feleségül. Pedig már Bella is akarta, csak Edward nem hagyta magát.
Nem láttam és nem olvastam semmi ilyen Twilight-os cuccot, csak véleményeket hallottam, meg pár kritikát olvastam róla, úgyhogy pontosan nem tudom, hogy miket csinált Edward Bellával... De én azt hallottam, hogy elég erősen stalkolta, szal mint kb egy zaklató, uh nem jut eszembe hogy máshogy hívnák magyarul, bocs XD
Nah mindegy, mivel nem tudom hogy bánt Bellával ezért a kérdésed úgy fogom kezelni, mintha azt kérdezted volna, hogy "Lányok, mit szólnátok ha a barátotok a házasságig nem szeretne szeretkezni."
Hát az az igazság, hogy ez velem megesett :D
És hm, hogy is reagáltam... Jah a legelső reakció az volt, hogy felvisítottam, hogy "Tudtam! Háhá igazam volt." (Ezt azért mert már jelekből spekuláltam rá, és barátnőkkel beszéltem róla, de ők mondták, hogy ááh, ne reménykedjek, csak gondoljak bele mégis hány pasi aki ilyen, kb olyan esélyem van rá mintha nem is léteznének...) Aztán persze gyorsan mondtam neki, hogy nagyon örülök, én is így szeretném, és nagyon boldog vagyok, hogy ő is :D Amúgy érzésre nagyon szürreális volt, alig akartam elhinni, olyasmi kb mintha megnyertem volna a lottó ötöst... Lehet erre még kevesebb esélyem is volt mint lottót nyerni XD
Szóval összességében engem boldoggá tett, plusz megkönnyebbültem, mert így kiderült, hogy szűz még (volt már egy komoly kapcsolata előttem), és bárki bármilyen furcsának tartja, ha végül úgy döntök, hogy vele élem le az életem, nekem mindig fájt volna, hogy mással már szeretkezett előttem. Én egy embernék szeretném odaadni magam csak, és még ha el is fogadtam volna, hogy ez a másik oldalról nem lehetséges, akkor is fájt volna. Szóval én csak örültem.
Amúgy nem kérek oltást, hogy a házassági előtti nem szeretkezés miért olyan rossz, egészségtelen, és milyen betegek, h@lyék stbik vagyunk. Tessék tiszteletben tartani, hogy ez mindenkinek a saját döntésének kell, hogy legyen, és már hallottam elég ellenérvet, egyik se hatott meg, újat már szerintem nem is tudnak mondani :P
Viszont azt megjegyezném, hogy az szerintem valóságban nem mükődik, ha a csaj meg akarja már csinálni, és próbálja a pasit rávenni, és a pasinak kell "nem hagynia magát". Legalábbis páromnak ez nem működött az exével, csak a konfliktus volt belőle köztük. Szóval szerintem az a jó ha a vélemények egyeznek erről :D Mi boldogok vagyunk.
utolsó előtti, kösz a választ
És ezért mentek szét az exével? Tom, hogy biztos nem szereted, ha az exéről beszél, de le tudnád írni, milyen konfliktus volt ekörül a szex dolog körül?
Edvard Elrik LOL XD Azért egy két dolgot biztos meg tudna növelni transzmutációval :D
Hát én alapból nem járnék A twilight-os b.zicsökevény nyálgéppel. Mert nem férfias, és tuti az agyamra menne a viselkedése. (olvastam a könyvet, és nem értettem mit találnak benne olyan jónak a lányok, mert én konkrétan agybajt a viselkedésétől...bár ott egy normális figura sem volt)
Hát én hívő vagyok, de azért a házasságig tilos szex dolgot én sem értem. Persze tiszteletben kell tartani a másik testét, meg kivárni a megfelelő alkalmat, de miért kell ezt valami konkrét időhöz kötni? Amikor egy pár eljut arra a szintre, hogy megbíznak egymásban, és olyan intim viszonyba kerülnek, akkor ne szexeljenek, mert "házasságig nem szabad" (amúgy szokták mondani, hogy a vallás tiltja a házasság előtti szexet, de ez nem igaz. A bibliában nincs erről szó sehol...ja és a ne paráználkodj című parancsolatot is jól félremagyarázták a bigott dogmatikusok. Ne paráználkodj nem szextilalmat jelent, hanem házasságtörést. Ne paráználkodj=ne törj házasságot. azért egy kicsit más)
18:14
Nem. Mivel még csak 4 négy hónapja vagyunk együtt, ilyesmi még szóba se került igazán. Szeretjük egymást, és jól működik a kapcsolatunk, nem volt még semmi problémánk, de ennyi idő nem elég ahhoz, hogy egy ilyen fontos döntést meg lehessen hozni felelősen. Én személy szerint szeretnék átmenni pár olyan helyzeten, mint probléma megoldása, nehézség átveszélése. Persze nem kívánom, hogy bármi probléma, baj adódjon az életünkben, de látnom kell, hogy megtudunk vele birkózni, és jól tudunk együttműködni még stresszes helyzetben is. Mert egy házasság alatt sok ilyesmi adódhat, és ha nincs türelmünk egymáshoz, az nem jó. De előbb utóbb valamit úgyis felénk sodor az élet, és akkor majd meglátjuk.
Szerintem van rá nem kicsi esély, hogy úgy döntünk a jövőben, hogy összeházasodunk, de ezt egyelőre nem lehet tudni, majd meglátjuk :D
Kérdező:
Én egyszer kérdeztem csak az exéről, még amikor járni kezdtünk, kb 2 hét után felhozta, hogy úgy gondlja el kéne mondania, hogy járt ezzel a lánnyal de már két éve szakítottak. Akkor megkérdeztem, hogy miért lett vége köztük, és azt mondta, hogy sokat veszekedtek, sokmindenről, és ezért lett vége. Egy valamit felhozott a veszekedési okokból, és azt mondta, hogy az volt a fő ok a dolog mögött, de ebbe nem szeretnék belemenni, mert bonyolult, hosszú történet és elég személyes. De ez a fő ok nem az volt, hogy nem akart vele lefeküdni.
Mindenesetre amikor elmondta ezt az elhatározását, akkor utána a reakciómra azt mondta, hogy nagyon megkönnyebbült, merthogy az exével elég sok frusztrációt és problémát okozott a dolog.
Szóval azt gondolom, hogy ez is közrejátszott a szakításban, de amennyire ő tudja, nem csak szimplán emiatt szakított vele a csaj (legalábbis én úgy gondolom, hogy a csaj szakított, de nem tudom 100%-ra, de igazán kérdezni nem akarom tőle, mert ismerem a lányt személyesen. Nem a barátnőm vagy ilyesmi, de beszélőviszonyban vagyunk, és így elég fura lenne róla beszélgetni így, meg szerintem már így is meg lett a véleményem róla azzal az üggyel kapcsolatban...)
Nekem tetszene! :) Igazából, nekem nagyon bejött ahogy Edward Bellával bánt.
Amúgy meg, ha Bella annyira le akart volna vele feküdni, nem kellett volna húznia az agyát azzal, hogy még ezért nem megy hozzá, meg azért. Hülye Bella karaktere. Meghalna érte, az esküvőt meg halogatja???? Én Las Vegasba cipeltetném magam vele, még aznap, hogy megkért. :)
Ja, és nem tizenéves vagyok. :) Közel harminc. :)
Na akkor én örülök, hogy még vannak ilyen lányok.
És én sem tizenéves srác vagyok, hanem 2-essel kezdődik az életkorom száma. De tudom, hogy gyerekes a kérdés. Az meg még cikibb, hogy elolvastam mind a 4 könyvet. Még jó, hogy névtelenül lehet itt kérdezni
Szerintem nem az a baj, ha valaki az esküvőig akar várni, hanem az hogy ma már 14 évesen azt kérdezik itt sokan, hogy maszturbáljanak, meg hogy terhesek-e!!!!
Az ahogy az Edward karakter meggyőződéssel hívja Bellát a létezése okának, és vigyáz az erényeire, szerintem dícséretes és követendő! Nem a félmeztelen általános iskolásoknak kéne a menőnek lenni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!