Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sokszor kényszerből szexelnek férjükkel/párjukkal?
Sok nő kényszerből szexel a párjával. Ez igaz!
De sok oka van.
Lehet, hogy a férfi az évek során egy érzéketlen tuskó lett a szexben, csak beteszi, csinálja, elélvez és kész. Ez meg nem jó egy nőnek. És nagyon sok férfi nem is akar változtatni, ennyit nyújt, legyen elég. Ha nincs szex, akkor meg puffog, csapkod, hisztizik a férj. Így hát a nő hagyja.
Ez is egy indok.
De olyan is van, hogy a férfi forróvérűbb, és a nőnek nincs annyira kedve minden nap, de belemegy, mert szereti a párját.
A nők nem manipulálják jobban a párjukat, mint a férfiak, egyik nem sem jobb a másiknál, se nem rosszabb.
A nők piszkálódással, érzelmi zsarolással, mártírkodással manipulálnak, a férfiak sokszor pénzzel, nyíltabb agresszióval, leszólással, durvasággal.
Úgyhogy nem kell a nőket szidni, nem rosszabbak semmivel, mint a férfiak.
Érdekes dolog ez a kényszer. Én például azt tapasztalom magamon, hogyha valamiért egy ideig kimarad a szex (mert sokat dolgozunk, későn érünk haza, akármi) akkor utána tökre nem kívánom, ellennék nélküle hetekig, simán.
Viszont tudom, hogyha visszazökkenek, akkor megint jó lesz. Ezért néha erőt veszek magamon, és belemegyek akkor is, ha nincs kedvem, mert tudom, hogy nekem is jobb, ha kiegyensúlyozottabb a szexuális életem, és az csak akkor tud az lenni, ha szánsz rá időt, és foglalkozol vele, nem rutinból nyomod, vagy elmegy a kedved és sehogysem.
Amellet,hogy egyetértek az előttem szólókkal,azért megkérdezem:olyan nagy baj,ha egy szerelmes nő/férfi nem akarja,hogy megcsalják,és ezért mindent megtesz?
Ugyanakkor meg,ha mindig azt mondja,hogy jaj drágám most nincs kedvem,akkor meg azt mondanád,hogy hát az ilyen meg is érdemli,hogy megcsalják...
Szerintem ott, ahol minden rendben van, egy férfi simán el tudja érni egy nőnél azt, hogy ne érezze kényszernek a szexet. Ha a nőnek épp nincs kedve, de a férfi simogatja, kényezteti, akkor lehet, hogy megjön a kedve.
Viszont tényleg vannak olyanok, akik csak kényszerből csinálják.
Egyik barátnőm pasija minden nap rámászott a barátnőmre, és nem érdekelte, hogy nem volt hozzá kedve, vagy hogy egyáltalán nem kívánta. Szerintem ilyen esetben nem csak a nővel van baj, mert ha egy férfi nem képes megérteni, hogy a párja nem képes mindíg úgy kielégíteni őt, ahogy azt szeretné, akkor nem érdemes együtt maradniuk. (egyébként szakítottak is, de ez más téma)
És én vagyok az ellenpélda: még soha nem volt olyan, hogy ne kívántam volna a szexet a barátommal. Ez lehet, azért van, mert nekem is nagyok az igényeim, de lehet, hogy egész egyszeűen azért, mert előtte foglalkozik velem, és máris megjön a kedvem hozzá. :D
Viszont tényleg sok nő modja, hogy csak kényszerből szexelnek, de ez valahol érthető, hiszen ha szeretik a párjukat, akkor mindent megtesznek érte. Tehát végsősoron a férfiak boldogságát, és elégedettségét akarják ők is. :)
18/L
szerintem ha egy kapcsolatban már össze van szokva a 2 fél akkor lehet látni a másikon, hogy mikor nincsen kedve a szexhez.
volt egy barátom akivel jó ideig jártunk, az utolsó hónapokban már szinte nem is akart szexelni,merthogy fáradt, stb. mindig én 'másztam rá' és ilyenkor mindig olyan megalázottnak éreztem magam, mert végül is szexeltünk de az látszott rajta hogy 'na nesze te akartad' és nagyon de nagyon nem volt jó érzés...
Én szívesen szexelek a pasimmal,inkább ő szexel velem kényszerből! :-(
22/L
4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve van orgazmusom...és Nekem elhihetitek, hogy nem csak az utóbbi 1,5 évben szeretkezünk!
Igen, volt mikor megjátszottam, hogy jó, de nem becsapni akartam, csak örömöt szerezni neki azzal, hogy milyen jó is Ő! Mivel nem élveztem nekem teljesen mindegy volt, hogy mikor jön ép rá...persze volt nem egy alkalom mikor nem volt kedvem, azon kívül,h nem élveztem akadt néha más is, amiért nem volt kedvem,de megtettem érte... a szerelmünkért. Ez nem elítélendő inkább el kellene ismerni, hogy egyes nők képesek igen nagy dolgokat megtenni a szerelmükért,a miekt mások meg elképzelni sem tudnának.
pl.: Mivan? Sexelni akarsz? Jézusom! Hagyjál már! Fáj a fejem! A hasam! A hajam! ....szép
22L
Így is meg lehet közelíteni ezt a kérdést.
Szerintem viszont egy jó párkapcsolatban társak vannak, nincsenek egymásnak alárendelve és általában harmóniában élnek együtt. Szeretetből élünk együtt és kölcsönösen áldozatokat hozunk egymásért. Nem csak a szexben, hanem az élet minden más területén. Mert ez a dolog, ami összetart bennünket. (Ez nem blabla, a szavaknak, tetteinknek jelentősége van.)
A kérdés, amit feltettél bárkikben is felvetődhet, de tiszta szívvel önmagunknak meg tudjuk adni a helyes választ.
Egy házasság egyáltalán nem csak a szexről szól, de fontos része a normális életnek. Ha ezek a kérdések ilyen kisarkítva jelentkeznek, ott valami más, sokkal nagyobb baj lehet kialakulóban.
57 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!