Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sokszor kényszerből szexelnek férjükkel/párjukkal?
Ez így nem igaz. A nő ha szereti a párját, akkor szexel vele, ha látja, hogy nagyon be van indulva. Elvégre az neki sem egy rossz dolog, lehet hogy nem fog elélvezni, de örömet okoz annak az embernek, akit a legjobban szeret, ennél jobb dolog meg nincs.
Elég önző az a nő, aki úgy képzeli, hogy akkor és csakis akkor legyen bármi, ha neki épp úgy tartja kedve.
Persze ugyanez áll a férfiakra is!
Egyébként nőként nemegyszer történt, hogy engedtem a páromnak, és érdekes módon szinte mindig megjött hozzá a kedvem időközben. Szóval nem annyira rossz dolog ez :)
Ez az önzetlen odaadás, akkor is a másikra gondolunk, ha az nekünk nem kényelmes.
Bárcsak mindig így lenne,de ez szerintem sok esetben nem csak mindig az önzetlen odaadásról szól!Hanem arról hogy attól félnek hogy el lesznek hagyva...Magyarul csak eszköz számukra hogy fennt maradhasson a boldog családi idill képe.Esetleg hogy nehogy alább kelljen hagyni az életszínvonalból...
A puding próbája az evés...
Nekem elég sokszor nincs hozzá kedvem,de a párom meghozza a kedvem hozzá.Én egy-két hétig is el lennék szex nélkül,de akkor vele mi lenne? Még sose volt rossz kedv nélkül szeretkezni.
Előfordul.Van mikor engem nem lehet lelőni! :)
Nem csak a nöknél fordul elö.
Nálunk pl. a férjem már nem kívánja heti 2-nél többször. Én minden nap rámászok, legtöbbször miattam belemegy. Csak hogy ne hagyjam el másért. (Nem hagynám el csak emiatt, de neki ez a mániája).
Ritkán van hogy nincs kedvem,de akkor nincs az az isten aki rávenne...és párom se probálkozik ha látja hogy nincs hangulatom...ritkán van ilyen
és nem szexen alapul a kapcsoltunk,hogy attól félnék h megcsalna emiatt...ő is mond nemet néha,én is,belefér...ettől függetlenül jó a szexuális része is a kapcsolatunknak
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:54
Ok!De ez a ritkábbik eset amikor a nőnek nagyobb a szexuális igénye!De arra is mernék fogadni ha a férjed minden nap szeretné csinálni vagyis ő mászna rád,akkor szerintem egy idő után mér nem akarnád annyira!Ezt már megfigyeltem,hogy ez miért van így,fogalmam sincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!