Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők sokszor kényszerből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sokszor kényszerből szexelnek férjükkel/párjukkal?

Figyelt kérdés
Sok nő mondja hogy nem tud elélvezni és kedve sincs a szexhez!Akkor ezek szerint csak azért csinálják hogy a szexel maguk mellett tartsák a férfit!Mert ha én nem akarok valamit akkor nem csinálom.Nekem ebből az jön le hogy sok nő hazudik magának és a párjának is,és attól félnek hogy ez miatt elhadják őket vagy félre megy a férfi és máshol keresi a boldogságát.Szoval én arra a következtetésre jutottam hogy sok nő eszközként használja a szexet és evvel probálja a férfit írányittani!Hozzá teszem nem szeretnék általánossitani és tudom hogy nem minden nő ilyen,de akad bőven......
2011. jún. 1. 11:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Igen vannak sokan, aki így csinálják.Mert ha nem szexelnek, akkor a férjük nem adja oda a heti lóvét, durcizik egész héten, esetleg még el is veri élete párját.Ja, meg szalad a qrvákhoz.Hát elég siralmas életek.Ha nincs gusztusom, kedvem szexelni, akkor engem az Atyaúristen nem venne rá.De szerencsére, 15 év után is van kedvünk hozzá majdnem minden nap.
2011. jún. 1. 11:44
 2/21 anonim válasza:
54%
Sajnos ismerősök között is előfordul ilyen házasság. A nő a háta közepére sem kívánja, de megteszi, mert fél, hogy megcsalják. Szerintem ez elég szomorú. Én biztosan nem tudnék így élni egy kapcsolatban.
2011. jún. 1. 11:46
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Máshogy közelíteném meg a helyzetet: Nem vagyunk egyformák, nem egyforma a libidónk, és nem mindig ugyanakkora mértékű. Lehet, hogy amikor a férjnek magas, akkor a nőnek alacsony, de attól még szereti a férjét, és örömet szeretne neki okozni, így figyelmen kívül hagyja, hogy nincs hozzá kedve, és "segít" a szerelmén. Ez az önzetlen odaadás, akkor is a másikra gondolunk, ha az nekünk nem kényelmes.
2011. jún. 1. 11:47
 4/21 anonim ***** válasza:
77%

Ez így nem igaz. A nő ha szereti a párját, akkor szexel vele, ha látja, hogy nagyon be van indulva. Elvégre az neki sem egy rossz dolog, lehet hogy nem fog elélvezni, de örömet okoz annak az embernek, akit a legjobban szeret, ennél jobb dolog meg nincs.

Elég önző az a nő, aki úgy képzeli, hogy akkor és csakis akkor legyen bármi, ha neki épp úgy tartja kedve.

Persze ugyanez áll a férfiakra is!

Egyébként nőként nemegyszer történt, hogy engedtem a páromnak, és érdekes módon szinte mindig megjött hozzá a kedvem időközben. Szóval nem annyira rossz dolog ez :)

2011. jún. 1. 11:50
 5/21 A kérdező kommentje:

Ez az önzetlen odaadás, akkor is a másikra gondolunk, ha az nekünk nem kényelmes.

Bárcsak mindig így lenne,de ez szerintem sok esetben nem csak mindig az önzetlen odaadásról szól!Hanem arról hogy attól félnek hogy el lesznek hagyva...Magyarul csak eszköz számukra hogy fennt maradhasson a boldog családi idill képe.Esetleg hogy nehogy alább kelljen hagyni az életszínvonalból...

2011. jún. 1. 11:53
 6/21 anonim válasza:

A puding próbája az evés...

Nekem elég sokszor nincs hozzá kedvem,de a párom meghozza a kedvem hozzá.Én egy-két hétig is el lennék szex nélkül,de akkor vele mi lenne? Még sose volt rossz kedv nélkül szeretkezni.

Előfordul.Van mikor engem nem lehet lelőni! :)

2011. jún. 1. 11:54
 7/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem csak a nöknél fordul elö.

Nálunk pl. a férjem már nem kívánja heti 2-nél többször. Én minden nap rámászok, legtöbbször miattam belemegy. Csak hogy ne hagyjam el másért. (Nem hagynám el csak emiatt, de neki ez a mániája).

2011. jún. 1. 11:54
 8/21 anonim ***** válasza:

Ritkán van hogy nincs kedvem,de akkor nincs az az isten aki rávenne...és párom se probálkozik ha látja hogy nincs hangulatom...ritkán van ilyen

és nem szexen alapul a kapcsoltunk,hogy attól félnék h megcsalna emiatt...ő is mond nemet néha,én is,belefér...ettől függetlenül jó a szexuális része is a kapcsolatunknak

2011. jún. 1. 11:55
 9/21 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak olyanok is, akikről írsz. De! Én csak akkor tudok elélvezni, ha körülöttem minden teljesen ok, ha bármin stresszelek, akkor nem megy. Ettől függetlenül kívánom a férjem, fel is izgulok tőle (nem kell síkosító), csak az orgazmus hiányzik. De nem azért szexelek vele, hogy nehogy elhagyjon (egyébként Ő nem is ilyen, hanem először is próbálna segíteni), hanem mert vagy nekem is van kedvem a dologhoz, de ha először nincs is, később megjön és örömet szerzek Neki vele. Én így működöm. Persze olyan is előfordul, hogy egyikünknek nagyon nincs kedve, nincs ráhangolódva, de akkor a másik veszi az adást és békén hagyja. Nem mindig van mindkét félnek kedve a szexhez.
2011. jún. 1. 11:56
 10/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:54

Ok!De ez a ritkábbik eset amikor a nőnek nagyobb a szexuális igénye!De arra is mernék fogadni ha a férjed minden nap szeretné csinálni vagyis ő mászna rád,akkor szerintem egy idő után mér nem akarnád annyira!Ezt már megfigyeltem,hogy ez miért van így,fogalmam sincs.....

2011. jún. 1. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!