Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt direkt csinálja mert nem szeret vagy én vagyok aki sokat vár el?
Figyelt kérdés
Barátnőm eltervezi és mondja, tegnap délben, hogy este leszoplak. Mondom neki, hogy esne jól, pár napja írtam ki egy kérdést, hogy szarul csinálja-e... Nos semmi sem változott a megbeszélés ellenére sem, este eljött az idő, leszopott, de szokás szerint, kitalálta, hogy viszket, akkor a haja mindig a szájába lóg közben, akkor nehéz a feje meg fáj a csuklója... az illúzió rombolása közben lelankadt a farkam majd azért szólt be, hogy mi van talán nem élvezem? hát így ki élvezné??? rá szóltam erre elkezdett sírni később ő volt megsértődve. igaz mindig engedi, hogy a szájába élvezzek és le is nyeli, csak a technikája nem jó nekem. Mit csináljak, hogy jobb legyen? Lehet direkt csinálja velem vagy tényleg így tudja csinálni csak? Azt mondja nem kényszerből teszi meg nekem.2011. jún. 1. 08:07
1/5 anonim válasza:
ha nem tökéletesen sz*p akkor nem szeret. ezt aztán a logika. jee
3/5 anonim válasza:
Sajnálom a barátnődet.
INkább finoman mond el közben, hogy pl ne szorítsd annyira, gyorsabban stb. Érted? Ne mondd azt, hogy nem jó, mert azzal porig alázol egy nőt.
22/L
4/5 anonim válasza:
Nem tudjátok megbeszélni? Ez a gáz, nem pedig a "rossz" technika.
5/5 anonim válasza:
szerintem ott kezdődik a dolog, hogy nem szívesen csinálja. mondd meg neki, hogy nézd felelj őszintén, szereted e csinálni vagy sem. nem haragszom meg ha nem szereted csinálni, mert attól én még szeretlek, csak szeretném tudni és akkor nem erőltetem.
neki jól esne ha nyalás közben állandóan problémáznál, hogy jaj a nyakam, jaj elzsibbadt a kezem, jaj kényelmetlen csússz odébb stb.? ha szeretek valamit csinálni, akkor nem találok ki dolgokat hogy ne kelljen csinálnom, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!