Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy valaki szeret veszekedni és a másikat direkt szenvedtetni hogy az rosszul érezze magát?
Figyelt kérdés
A barátom folyamatosan belém köt mindenért és mikor mosolygok hogy :-hallod most ez komoly hogy ezen baszod fel magad? Nagyon sokszor van olyan hogy véletlenül csinálok meg dolgokat, vagy nem figyelek, aztán persze kezdődik a veszekedés és folyamatosan azt a kérdést kapom hogy : Miért csináltad ezt??? Holott nem direkt tettem amit tettem, Pl: lerúgtam a klaviatúrát, vagy félreértettem valamit a telefonban és másképp cselekedtem, és egyszerűen erre a kérdésre nem lehet választ adni merrt nem direkt tettem amit tettem és amit az ember véletlenül csinál annak nem tudja megmagyarázni a miértjét. Mostanában nagyon sokat veszekszünk és állítólag mind miattam van, mert ÉN ILYEN vagyok, de én nem észlelek semmi olyat amiben változnom kéne, és a körülöttem lévő emberek sem mondak sok rosszat rólam ezen a téren. Mégis mindig megkapom hogy ha nem változtatok akkor vége. Szeretem a páromat, főleg mikor jóban vagyunk akkor nagyon jól érezzük magunkat de mikor veszekszünk az maga a ppokol. Én nem szeretek veszekedni és ha olyan van inkább megbeszélem.Én egy fél évig elhittem hogy én vagyok a rossz a kapcsolatban de most úgy érzem hogy ezek a dolgok amikkel vádol, ezek nem igazak, sőt kifejezetten azt veszem észre hogy ő az aki "ilyen" . Nem tudom értitek- e de szeretném kikérni a véleményetek hogy mit tennétek ebben a helyzetben? Én nem tudom hogy ezt folytassam-e , szívem szerint megtenném de nem találom a módját hogy ezeket a veszekedéseket mellőzzem a kapcsolatunkból, hiszen folyamatosan azt kapom hogy a veszekedés miattam van és csak akkor lesz vége, ha én "befejezem" amit teszek. (véletlenül). Próbáltunk erről beszélni , és úgy láttam hogy érti amit mondok de egy hét múlva ugyanaz lett, tehát a beszélgetés az nem segít. Tanácsaitokat várom!! Köszönöm!2009. máj. 1. 17:13
1/9 anonim válasza:
hát ez elég érdekes :S
a leírtak alapján nem veled van a baj.
ha ennyire nem bírja nem biztos h erőltetni kéne.
2/9 anonim válasza:
Igen, van aki ilyen felfogású, de csak akkor ha nem szereti igazán a párját! Ha valóban szeretne, akkor úgy szeretne ahogy vagy, nem úgy ahogy az neki jó lenne. Nem olyannak kell szeretnie amilyennek elképzelt, hanem amilyen Te vagy!
3/9 anonim válasza:
és amúgy miből kerekedik a vita? :D Abból, hogy te kiakadsz azon, hogy kérdőre von, mikor ezeket a hibákat, véletlenül követted el?
5/9 A kérdező kommentje:
17:25- nek, igen pont amiatt. :S
2009. máj. 1. 17:31
6/9 anonim válasza:
és te leszel ideges, vagy ő már ezt eleve idegesen mondja?
7/9 anonim válasza:
Személyiségzavarod van.Azért vagy ilyen.Nézz egy kicsit magadba.
8/9 anonim válasza:
Nyugii nem veled van a baj.. én ugyanilyen vagyok a barátommal sajnos...pedig nagyon nagyon imádom... viszont ő is nagyon sok mindent elnéz nekem csak aztán kitudja h meddig :S ezért kéne mihamarabb megváltoznom..ugyanúgy mint a te barátodnak
9/9 A kérdező kommentje:
Magamba néztem és nem láttam semmi rosszat. :D Kösz a bíztatást. Amúgy meg még mindig fennáll a proléma és mindig ő kezdi a dolgokat.
2009. máj. 4. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!