Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy terjedhetett el így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy terjedhetett el így a legenda, hogy a magyar férfiaknak nagy pénisze van?

Figyelt kérdés

Csak önbevallós csalós felméréseken lettünk csak Európa elsők. A valóság az, hogy a magyar férfiak két harmadának a többségben lévő Ázsia génjei miatt inkább kisebb van.

A feketéknek három negyed inchel nagyobb az egészséges átlag méretűk, ami kb. +1.9 cm. Viszont a fehér rasszban 42%-nak az átlagnál kisebb van. Az 1899-ben még törzsi társadalomban élőknél, népeknél ez kevesebb, mint 1%. Ázsiában is törzsi társadalomban élőknél, népeknél ez kevesebb, mint 1%. Viszont a japánoknál és Kínában is 30+%-nak kisebb az átlagnál. De a törzsi társadalomban élő Belső Ázsiaiaknál ugyan úgy kevesebb, mint 1%. És a rabszolgaság mait az Afro-Caribbean népcsoportban 2+%-ra nőt az átlag alatti nemi méret.

2011. jún. 1. 01:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Azt irta itt tobb lany valaszolo is, hogy szerencsejuk van, hogy eddig tobb atlagon feluli peniszmeretu fiuval hozta oket ossze a sors... Ezek szerint a lanyok ismerkedesnel, vagy szexualis kapcsolat letesitese elott mindig abban remenykednek, hogy nagy szerszam fog elokerulni a kiszemeltjuk nadragjabol???

Ezek szerint ha neadjisten egy lany majd szeretne velem kozelebbi kapcsolatot letesiteni, keszuljek fel, hogy az fog a fejeben jarni, hogy "Draga Istenem, add, hogy atlag feletti legyen neki! Konyorgom, kerlek, csak ezt az egy kivansagom teljesitsd!" es durvan csalodni fog es kiabrandul belolem, amikor kiderul, hogy csupan egy atalgkoruli meretet tudok "felmutatni"????

2011. jún. 1. 11:15
 22/39 A kérdező kommentje:

A magyar és európai kulturköben a nők ~40% nem különösebben érdekli a méret. Ők úgy szoktak fogalmazni, hogy egyáltalán nem érdekli őket.

Amúgy valamivel többen vannak (a teljes lakosságban), akik abban reménykedek, hogy nem lesz túl nagy, mint akik, abban hogy nagy lesz.

2011. jún. 1. 11:36
 23/39 anonim ***** válasza:

21/L vagyok, aki összevetette az eddigi pasijai méretét... két kérdés/vád is érkezett, amire reagálnék:

Vonalzóval megyek e ágyba: természetesen nem :D De hosszabb, komolyabb kapcsolataimban volt, h poénból megmértem vonalzóval a páromat... utána már elég csak ezekhez az adatokhoz igazítani, viszonyítani a többit, és kb egy centi eltéréssel meg lehet tippelni. Innen tudom nagyjából az összes pasim méretét.

A másik: hogy abban reménykedek e minden új kapcsolatnál, h átlag feletti lesz? Egyértelműen nem. De abban igen, hogy minimum átlagos legyen. Nálam a párválasztásnál a férfi viselkedése a mérvadó, legfőképp a dominanciája és az intelligenciája. Ha erősen dominánsan viselkedik velem szemben és úgy veszem észre, az életben is határozott, céltudatos, akkor már nyert ügye van, mert remélhetőleg ez jellemzi az ágyban is. És mivel szeretem a fájdalmat szex közben, így a nagy méret tényleg szerencse, de nem elvárás, és ez nem jut eszembe ismerkedés közben.

Hogy konkrét példát említsek, annak a pasinak, akivel legutóbb együtt voltam, teljesen átlagos volt a mérete, 16 körüli, de ettől függetlenül levett a lábamról a viselkedésével és olyan felemelő élményt nyújtott más dolgokkal az ágyban (képletesen mert az erdőben :D), amit semmiképp sem törölnék ki az emlékeim közül és hálás vagyok érte.

2011. jún. 1. 13:45
 24/39 A kérdező kommentje:

Ez azért érdekes mert még meleg mester emberek is óriásiakat tévednek centi nélkül. Bár te ezek szerint egy csoda van minek örülők. Az tény hogy sokkal kevesebb kis szerszámú menne át egy ilyen válogatón amit támasztasz gatya elvételig de nyomulós maga biztos ~12 centi péniszű pasi is van sok aki nem bukna el addig.

[link]

2011. jún. 1. 13:59
 25/39 A kérdező kommentje:

elvételig*

levételig

2011. jún. 1. 13:59
 26/39 A kérdező kommentje:

egy csoda van minek örülők*

egy csoda vagy aminek örülők

2011. jún. 1. 14:00
 27/39 anonim ***** válasza:
Mint mondottam, kedves kérdező: mindig szerencsém van :) Még sosem találkoztam kis farokkal...És a tippelés meg egyszerű, el lehet dönteni, kicsit nagyobb, kicsit kisebb vagy sokkal nagyobb vagy kisebb attól, amit mértem... igaz a mostani páromét nem tudnám megtippelni mert jóval nagyobb az eddigieknél :D de ő nem is magyar szóval ebben a vitában nincs jelentősége :D
2011. jún. 1. 14:02
 28/39 A kérdező kommentje:

Nem a nagy méret csoda sor miatt őrülők, mert minden össze illőpár ennyire örömteli. Annak őrülők hogy ennyire csodálatosan jó szemértéke van, és szerencsés a partner választásban hogy olyant talál ami a saját zsánerre.

Hát ön is partnerre nehezebben találnak ideális párt ez küllőnősen örömteli.

2011. jún. 1. 14:11
 29/39 A kérdező kommentje:
hogy mégis sikerült.
2011. jún. 1. 14:12
 30/39 anonim ***** válasza:
Ha őszinte az öröm, akkor köszönöm szépen. Bár mintha némi gúnyt éreznék, de lehet csak a megszokás, hogy az emberek rosszindulatúak. A titok egyébként nagyon egyszerű... azért találok mindig megfelelő partnert, mert (bár sokan nem hisznek az ilyesmiben), azt vonzom be. Bele sem gondolok, hogy esetleg "félreválasszak"... mindig biztos vagyok abban, hogy a megfelelő embert irányítja hozzám a sors, és ez eddig rendre bevált. És még egyszer hangsúlyozom, ez nem a farokméretről szól, hanem a habitusról...szóval nem elvárás az átlagon felüli méret... bár azon sokszor elgondolkodtam már, hogy egy nevetségesen kicsi (10 körüli) mérettel rendelkező férfit hogyan kezelnék. Mármint, ha szeretem, elküldeném e emiatt, és ha nem, milyen lenne? Nem tudok választ adni...
2011. jún. 1. 14:18
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!