Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy terjedhetett el így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy terjedhetett el így a legenda, hogy a magyar férfiaknak nagy pénisze van?

Figyelt kérdés

Csak önbevallós csalós felméréseken lettünk csak Európa elsők. A valóság az, hogy a magyar férfiak két harmadának a többségben lévő Ázsia génjei miatt inkább kisebb van.

A feketéknek három negyed inchel nagyobb az egészséges átlag méretűk, ami kb. +1.9 cm. Viszont a fehér rasszban 42%-nak az átlagnál kisebb van. Az 1899-ben még törzsi társadalomban élőknél, népeknél ez kevesebb, mint 1%. Ázsiában is törzsi társadalomban élőknél, népeknél ez kevesebb, mint 1%. Viszont a japánoknál és Kínában is 30+%-nak kisebb az átlagnál. De a törzsi társadalomban élő Belső Ázsiaiaknál ugyan úgy kevesebb, mint 1%. És a rabszolgaság mait az Afro-Caribbean népcsoportban 2+%-ra nőt az átlag alatti nemi méret.

2011. jún. 1. 01:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Még soha nem találkoztam 14 centinél kisebbel.

Lehet, én is csak szerencsés vagyok.

30N

2011. jún. 1. 09:38
 12/39 A kérdező kommentje:

A pénisz hosszának megállapításának tudományosan elfogadott módszere.

[link]

2011. jún. 1. 10:06
 13/39 anonim ***** válasza:
02:37 Ki beszélt itt az ősökről? Én a génekről beszélek te nagyokos. De gondolom azt se tudod mi az, biosz 1-es.. jah és szövegértelmezési készség nuku
2011. jún. 1. 10:12
 14/39 A kérdező kommentje:

A valóság az, hogy a magyar férfiak két harmadának a többségben lévő Ázsia génjei miatt inkább kisebb van.*

A valóság az, hogy a magyar férfiak két harmadának a többségben lévő ázsiai génjei miatt inkább kisebb van.

2011. jún. 1. 10:20
 15/39 anonim ***** válasza:
2011. jún. 1. 10:38
 16/39 anonim ***** válasza:
csak neked vannak ázsiai génjeid, értsd már meg. attól, hogy neked átlagon alul van a méreted, attól nem kell ráfogni minden magyar férfira, hogy kicsi...
2011. jún. 1. 10:40
 17/39 anonim ***** válasza:
Kérdeznéd a két hölgytől akik írtak a topikba az eddig pasijaik méretéről: Vonalzóval mentek ágyba?
2011. jún. 1. 10:43
 18/39 A kérdező kommentje:
Csakis a tisztázás véget, a családom apai és anyai ágon is apli típusba (Alpidok) tartozó alrassz tagjai. Azaz nekem éppen nagyon nagy valószínűséggel nincs ázsiai ősöm. (Sajnos!!!)
2011. jún. 1. 10:46
 19/39 A kérdező kommentje:
És pusztán tudományos céllal gyűjtőt adatok alapján a családomban az átlag méret 16.5 cm.
2011. jún. 1. 10:48
 20/39 A kérdező kommentje:

ma 10:40-es

Amivel vádolsz azt hol olvastad?

Én csak a tényekkel foglalkozom most, nem nemzeti óriás pénisz büszkeség kultusz ápolásával.

2011. jún. 1. 10:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!