Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy terjedhetett el így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy terjedhetett el így a legenda, hogy a magyar férfiaknak nagy pénisze van?

Figyelt kérdés

Csak önbevallós csalós felméréseken lettünk csak Európa elsők. A valóság az, hogy a magyar férfiak két harmadának a többségben lévő Ázsia génjei miatt inkább kisebb van.

A feketéknek három negyed inchel nagyobb az egészséges átlag méretűk, ami kb. +1.9 cm. Viszont a fehér rasszban 42%-nak az átlagnál kisebb van. Az 1899-ben még törzsi társadalomban élőknél, népeknél ez kevesebb, mint 1%. Ázsiában is törzsi társadalomban élőknél, népeknél ez kevesebb, mint 1%. Viszont a japánoknál és Kínában is 30+%-nak kisebb az átlagnál. De a törzsi társadalomban élő Belső Ázsiaiaknál ugyan úgy kevesebb, mint 1%. És a rabszolgaság mait az Afro-Caribbean népcsoportban 2+%-ra nőt az átlag alatti nemi méret.

2011. jún. 1. 01:00
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
menj már aludni... nincsen itt szó semmilyen ázsiai génről, magyarok vagyunk, ha nem tudnád... Mellesleg kit érdekel a f@szméret? csak a férfiak lesik a másikét, h nekik mekkora
2011. jún. 1. 01:07
 2/39 anonim ***** válasza:
hát kérdező nem tudom h fiú vagy e vagy lány de én kívácsi lennék! :D
2011. jún. 1. 01:09
 3/39 anonim ***** válasza:
az enyém 18 cm pedig nekem van ázsiai ősöm.
2011. jún. 1. 01:18
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Írd ide ki a kérdést, hogy a jelentős zöldborsófogyasztás növeli a farokméretet? Mert ezt olvastad "valahol". Majd tedd ezt meg még kétszer a köv. negyedévben, meglátod, mennyivel nő a férfiak zöldborsófogyasztása... :P

Minden azon múlik, hogy adod elő. Valaki elkezdte egy másik birka folytatta...

Mert nektek tényleg ekörül forog a világ!

L27

2011. jún. 1. 01:29
 5/39 anonim ***** válasza:
76%

01:29

igen ekörül forog a világ.

a férfiak csak a saját farkukra gondolnak, a nők meg csak a férfiak farkára.

2011. jún. 1. 01:30
 6/39 anonim ***** válasza:
25%
Tök mindegy mekkora,ha sikerül becsempészned 80-100 db nőbe.
2011. jún. 1. 01:36
 7/39 anonim ***** válasza:
Ázsiai ősök? Első válaszoló, történelem egyes!
2011. jún. 1. 02:37
 8/39 A kérdező kommentje:
A mai Magyarország lakosságának bő kétharmadát az Europo-mongolid (turáni) típus és az Uráli típus adja mindkettő igaz az europid nagyrasszban van. Ebben a két alrasszban vitathatalanul nagyobb a mongoloid gének aránya mint az europid géneké.
2011. jún. 1. 04:31
 9/39 A kérdező kommentje:
ma 01:18-es ha szabályosan felül mérted szemérem csontól akkor sem meglepő így sem, mert a ázsiai rasszban ~1% és egyes hazánkban megtelepült nyugati népeknél akár ~4% is lehet a 18 centiméteres péniszek aránya. Viszont a magyarok 60%-nak 14 centis vagy kisebb.
2011. jún. 1. 04:39
 10/39 anonim ***** válasza:

hát én a saját statisztikám, ha felállítom, ellentmond a tiéddel... 6 magyar pasim volt eddig, abból 3nak volt átlagos (15-16), a maradék 3nak átlag feletti (20-21)...ez sztem elég jó arány :D vagy csak szerencsém van, fekete egy volt/van éppen, de annyiból még nem lehet következtetéseket levonni, lehet csak továbbra is szerencsém van

21/L

2011. jún. 1. 06:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!