Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretnétek egy olyan pasit, akit teljesen ti irányíthatnátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 00:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
barátként nem, de ha épp unatkozok miért ne?:) persze legyen önálló akarata de legyen kicsit befolyásolható..
2011. jún. 12. 21:19
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

23/F

en a nokkel ertek egyet,egy ferfi legyen alfa him,vagyis vezer,tudja a dolgat,ti sracok mindent megtesztek amit egy no ker tolletek,mert azt hiszitek ha nem teszitek meg,akkor elveszititek,ez eppen forditva igaz,ha megteszitek akkor vesztitek el ot,csak ez nektek annyira hihetetlen,sot a nok legtobszor csak tesztelnek,nem is annyira fontos nekik az a dolog,vagy az a valasz,vagy hogy megtegyel valamit,csak egy teszt,es sot naagyon sokszor vannak ilyen kis tesztek,mindennap tobbszor is,amiket eszre sem vesztek,legyetek csak azok hogy jaj kicsim hadd el mert megteszem en,szivesen megyek helyetted a boltba,folyton nyaljatok a se gget,egy ido utan mar unalmasok lesztek,es talalnak egy okot hogy miert...,es dobnak.

2011. jún. 12. 21:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Egy férfi legyen férfi, ne egy papucs. Mért néznék fel rá, ha csak én irányítom? Tudja magát megvédeni, akár velem szemben is. Persze ne legyen teljesen irányíthatatlan, azért tehet szívességeket, lehet kedves, kedveskedő, meg ilyenek. Ami fontos, hogy legyen önálló. És vagy irányítson ő, vagy tekintsen egyenrangúnak. Az ágyban meg más a helyzet. Ott is szeretem, ha irányítanak, néha viszont kell az ellenkezője. De azért ott sem egy papucsot akarok! :)
2011. jún. 12. 21:25
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány barátnőm volt, első pillanattól kezdve szinte hisztérikusan elkezdtek megróbálni fogást találni rajtam, hogy irányítani tudjanak. A legelképzelhetetlenebb női hisztérikus reakciókkal, ha nem az történt, amit ők akartak.

Volt egy barátnőm, akinél belementem, végül már nem éreztem, hogy önmagam lennék a kapcsolatban. El is hagyott. Azóta hagyom őket hisztizni, toporzékolni, ha be próbálnának korlátozni, és meg is becsülnek.

33/F

2011. jún. 13. 12:48
 35/36 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, Te még mázlista vagy.

Én is így jártam. Nagy papucsállat voltam, majd ennek vége szakadt, válás, stb. Utána megfogadtam, hogy nem hagyom magam irányítani. Persze a kedvességek megvoltak a részemről, romantika, stb. De sok dologban nem hagytam magam befolyásolni, nem engedtem a hisztiknek. Hát, ez is otthagyott... Azt mondta, úgy érzi, nem elég fontos nekem, mert nem teszem meg neki, amiket kitalált.

Ez sem jó stratégia. Pff...

35 F

2011. jún. 13. 22:15
 36/36 napietus ***** válasza:

fiúk, egy tanács egy nőtől, ha megfogadjátok, megfogadjátok, ha nem, nem: aki hisztis, dobjátok! látjátok, hogy nem lesz jobb, csak rosszabb...így 30 felé az édes szülei helyett megnevelni nem fogjátok tudni (a nevelés folyamata nagyjában-egésuzsében 16 éves korra b efejeződik, utána is változunk még, 21 éves korra az alapvető jellemvonások kialakulnak, az már csak csiszolódik), így 2 eredmény lehet: 1. inkább engedtek, csak hagyja abba => papucs-státusz; 2. nem engedtek, de akkor is idegesíteni fog, és sosem lesz nyugalom.

29/N (2 éve férjezett, nem-hisztis :P)

2011. jún. 14. 09:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!