Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretnétek egy olyan pasit, akit teljesen ti irányíthatnátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 00:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%

igen, szeretnék...szolgának

de sosem tudnék rá férfiként tekinteni és sosem tudna felizgatni, ezért nem lenne még csak szex sem, ellenben elvégezheti a házimunkát és masszírozhatja a lábam

és végighallgathatná az ajtó előtt, milyen, ha egy IGAZI férfi istenesen leterít és az egekbe repít

21/L

2011. jún. 1. 06:33
 12/36 napietus ***** válasza:
kertésznek felvenném. de egyébként nem. taszítanak a papucs pasik.
2011. jún. 1. 10:23
 13/36 anonim ***** válasza:
10%
Ez minden no alma, aki azt mondja, hogy nem, az meg hazudik:D Az kell, hogy akkor es ugy ugorjunk, ahogy ok futyulnek, mert ha mashogy van akkor papa.
2011. jún. 1. 11:01
 14/36 anonim ***** válasza:
30%

A lepontozott 1:25-ös vagyok.

Jól van, úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel, az utolsó hozzászóló is így gondolja...

Itt áradoznak a nők, hogy mekkora nagy erős, magasztos kőszoborra van szükségük, akit nem lehet csak úgy irányítani. Aztán ha tényleg kapnak egy ilyet, akkor meg az lesz a hisztijük, hogy az a bunkó tapló nem úgy pattog, ahogy ők szeretnék.

Igen, az első házasságomban papucs voltam... De tanultam a hibámból, és megfogadtam, hogy a következő kapcsolatban nem fogom teljesen feladni magam, mint azelőtt. Igenis kőkeményen tartottam magam néhány dologhoz, amihez igenis lehetett volna alkalmazkodni. Sok kompromisszumot kötöttem így is, nem arról van szó, hogy teljesen merev lettem. És láss csodát! A párom jól otthagyott a p.csába, mert ezt a néhány dolgot nem voltam hajlandó teljes mértékben, az ő elgondolása szerint megváltoztatni. Szóval ennyit a kőszoborimádatról! Köszönöm szépen, én ebből többé nem kérek! Ennél az egyedüllét is százszor jobb! Bocsánat, de a nőknek nem lehet jót tenni. Mindenben képesek meglátni a rosszat, és csak azon hisztériázni!

Lányok, várjátok a tökéletes Ken herceget a fehér lovon. Bizos eljön majd értetek, hercegnőkért!

Jöhetnek az újabb lepontozások, köszönöm szépen!

35F

2011. jún. 1. 11:39
 15/36 napietus ***** válasza:
70%

utolsó, az hogy Te kifogtál 2 db HP-t, egyet feleségnek, egyet barátnőnek, még nem jelenti, hogy az összes nő ilyen. kompromisszumokat kötünk, hiszen az egész élet (nemcsak a házasság, minden!) komromisszumok sorozata.

és nekem is volt papucs pasim, kiábrándító, nem is mentem hozzá. a férjem nem papucs, mégis mindent meg tudunk értelmes ember módjára beszélni. és van, hogy rájövök közben, hogy neki van igaza, vagy ő, hogy az én verzióm a jobb. 2 házat építettünk fel és vállalkozást vezetünk közösen, tehát volt elég alkalom gyakorolni a kompromisszumkészséget, elhiheted :)

intelligencia kérdése, én azt mondom. és ha van egy jó ötletem, ami a férjem szerint egyenes út a ukásba, azt igenis mondja meg! több szem többet lát. én is megmondom neki, inkább, mint majd együtt sírjunk a romok fölött, hogy "de miért nem szóltál???"

29/N

2011. jún. 1. 11:44
 16/36 anonim ***** válasza:
41%

Nem általánosítok, tudom, hogy nem minden nő olyan... De ettől függetlenül nem érdekelnek már, ők sem. Egyszerűen csak belefáradtam, és nem igénylem senki társaságát! A normális nőkét sem! Az a gondolat pedig rendesen riaszt és idegesít, hogy együtt éljek valaha valakivel! szóval nem általánosítok, egyszerűen csak kiábrándultam, kiégtem, hidegen hagy...

Le a kalappal előttetek! Nem egy családot láttam már tönkremenni építkezés alatt / miatt...

2011. jún. 1. 11:54
 17/36 anonim ***** válasza:
50%
.. csak jól felhergeltem magam írás közben ezért írtam "a nők..." jellegű dolgokat. Bocsánat!
2011. jún. 1. 11:56
 18/36 napietus ***** válasza:
70%
semmi baj, érthető, hogy mérges vagy. szerintem egyedül is lehet valaki boldog (pl. férjem keresztapja, sosem volt nős, mégse magányos, teljes életet él és mindenki szereti :)), sokkal inkább, mit egy feszült, rossz kapcsolatban. annak csak szegény születendő gyerekek látják a kárát :(
2011. jún. 1. 11:58
 19/36 anonim ***** válasza:
83%
Egyik véglet sem jó. Mindig az aranyközépút a nyerő, tehát legyen férfiasan határozott, de néha lehessen vele kompromisszumokat kötni
2011. jún. 1. 12:14
 20/36 anonim ***** válasza:
37%

"utolsó, az hogy Te kifogtál 2 db HP-t, egyet feleségnek, egyet barátnőnek, még nem jelenti, hogy az összes nő ilyen" ...

Honnan tudod, hogy két HP volt és nem ő egy bunkó, mert szerinte az a tolerálható szokás, hogy hetente kétszer részegen jár haza, aztán ha ezt nem lehet elfogadni, mert "csak haverokkal van és nem is csajozik", akkor már rögtön "megy a hiszti". Mindennek két oldala van. Nem hiszem, hogy a nők nem normálisak, Te sem lehetsz tökéletes, ezen is elgondolkodnék a helyedben,mert a "nektek nem lehet jót tenni" hozzáállás nem megoldás, és nem is igaz. 27l

2011. jún. 1. 12:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!