Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretnétek egy olyan pasit, akit teljesen ti irányíthatnátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 00:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, a tisztánlátás kedvéért: Amiből nem voltam hajlandó engedni, az az volt, hogy az előző házasságomban született gyerekem láthatási idejét nem voltam hajlandó csökkenteni, ill. megszüntetni a párom kívánságára. Mert neki nem tetszett, hogy amikor a gyerek nálam van, neki és az ő gyerekének kevesebb figyelem jutott, mert a sajátommal is foglalkozok, nem hagyom magára. Továbbá a családommal nem voltam hajlandó megszakítani a kapcsolatot az ő kedvéért. Alkoholizálni soha nem jártam, most sem járok, haverjaim sincsenek. Egy barátom van, de vele is nagyon ritkán találkozok, az sem az ivásról szól, hanem a beszélgetésről... Biztos vannak más hibáim (hiszen nagy csoda, én sem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az), de a fentiek miatt hagyott itt.
2011. jún. 1. 13:10
 22/36 napietus ***** válasza:
73%
b@sszus...örülj hogy itthagyott az ilyen :S a saját gyerekedtől meg családodtól akart elszakítani. úgy, hogy ő maga is anya, gusztustalan dolog ez. nekem szimpatikus volt a férjemben, hogy egyedül nevelte a fiát, akinek az anyja elhagyta őket. szóba sem álltam volna vele, ha nem így tesz, vagy nem foglalkozik a gyerekével...em értem az ilyen nőket komolyan, az ilyen meg sem érdemelte az élettől, hogy anya lehessen.
2011. jún. 1. 13:35
 23/36 anonim ***** válasza:
75%

A kettővel ezelőtti hozzászoló csúnyán beszívta, de azér valahol ANNYIRA nem áll távol a valóságtól, amit mond.

Pl. fiatal csajokra is jellemző, hogy úúú nekik izmos FÉRFIAS pasik kellenek, ami a valóságban mit takar:

- legyen atom izmos (feleljen meg az igényeiknek - mi ez ha nem irányítás?)

- hívjon meg 2 naponta moziba, kajálni (szolgáljon ki a pénzével)

- menjünk vásárolni = vegyen meg drága ruhákat amit kinéznek, különben csóró/önző/elhanyagol

- legyen romantikus (udvaroljon, tehát csinálja azt amit a nő mond, engedje előre a nőt, ugorjon ha a kabátját felveszi, ajándékokkal kápráztassa el (szóval bánjon úgy vele mint valami úrnővel)

- viselje el a nők legnagyobb hülyeségeit, de ne merjen a saját bajáról szót szólni mer akkor gyenge.

- vitában adjon végül a nőnek igazat, különben fafejű, mocsok, önző állat = ez meg már irányítás a köbön!

Persze ki tudja, biztos van olyan akinek ez nem alap (mondom főlebb a fiatalabb álmodozó csajokra jellemző). De sztem nagyon sokak tévhitben élnek a saját elvárásaikról...

2011. jún. 1. 15:59
 24/36 napietus ***** válasza:
70%

utolsó, amit írtál nem kortól függ, inkább bizonyos IQ alatt jellemző (tudod, aki a Kiskegyedet az olvasmányai, a VV-nézést meg a kulturális élményei közé sorolja, az a típus :P:D). tehát nem kortól függ. fiatal én is voltam, de hülye nem.

egyébként az meg jogos belőle, ha a pasi hívott randira, fizesse ki a kajámat/kávémat/fagyimat/üdítőmet. nem azért mert rá lennék szorulva, de az milyen már, hogy pl. én meghívlak egy sörre aztán kifizettetem Veled a részed? hülyén jönne ki, nem? az etikett ALAPJAI, uraim...

2011. jún. 2. 08:37
 25/36 napietus ***** válasza:
51%
ja, előre engedni, kabátot felsegíteni, kocsiajtót kinyitni nem csak a partnernek, és nemcsak az udvarlás időszakában kell, hanem MINDEN nőnek. aki ezut nem teszi, az a világ orrára köti neveltetésének súlyos hiányosságait. saját magát járatja le, nemcsak a nők, de a jelenetet látó férfiak előtt is. azt fogják róla gondolni, hogy micsoda bunkó...
2011. jún. 2. 08:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

15:59-es hozzászóló véleményéhez:

Ha olyan nevelésben részesült a férfi, akkor nem kötelességnek, hanem alapvető, magától értetődő dolognak érzi azt, hogy a nőre ráadja a kabátot, előreengedi, stb.stb... Belém még kőkeményen belémverték a szüleim és tanáraim ezt a dolgot. Hála nekik érte!

Viszont az utolsó két megjegyzéssel teljesen egyetértek, és mindig is dühített engem is!

-Hallgasd meg a hatalmassá növesztett nyűgjeit (ami egyébként kb. egy kisujjmozdítással megoldható probléma lett volna, de jobb volt orbitális világfájdalommá növeszteni, mert így lehet a másik vérét szívni), érezd át a problémáját, vedd magadra te is, különben hamar kikiált érzéketlen taplónak! Ha babusgatás helyett a problémája megoldását kínálod fel, azt meg sem hallja. Hiszen ha meghallja, és elfogadja, utána mivel tudná sajnáltatni magát?

-Ha neked van valamilyen lelki gondod, eszedbe ne jusson elmondani! Sőt, törekedj arra minden percben, hogy az arcodra se üljenek ki ezek az érzések! Hiszen ha megneszeli, hogy lelki gondod van, azonnal kikiáltanak férfiatlan girnyónak!

Szóval, ha nem felelsz meg az ő elvárásainak, nem vagy olyan, amilyennek szeretne, nem vagy férfi, csak egy tapló gyökér. Ha viszont azon dolgozol, hogy megfelelj ezeknek az elvárásoknak, akkor sem vagy férfi, csak egy papucsállat.

Nem véletlen gondolkodnak és írnak nagy gondolkodók is örökké erről a témáról: Hogyan feleljünk meg a nőknek? Próbálják ők is megfejteni, megoldást találni.... Próbálják... Nem tudják, hogy nem lehet. :-)

2011. jún. 2. 10:03
 27/36 anonim ***** válasza:
54%

20/L

én őszinte leszek: 50%-ban legyen önálló 50%-ban irányítsam én

szeretem ha határozott 1 pasi de nem annyira h ne tudjam manipulálni ha akarom

teljesen nem akarom én irányítani mert az is fárasztó 1 idő után és csak szánalmas lesz a szemembe

én szeretnék a dominánsabb fél lenni a kapcsolatba de csak úgy h a pasi azt higgye h ő az

állítólag ez a hosszú és boldog párkapcsolat titka

megmarad a pasi egója és a nő is büszke mert érvényesítette az akaratát ;)

2011. jún. 12. 19:07
 28/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem, az nem is lenne a szememben pasi. 21L
2011. jún. 12. 19:27
 29/36 anonim ***** válasza:
81%

Nem olvastam el az eddigi kommenteket.

Az én vélemény, hogy ha egy pasi papucs, az kurv@ gáz...

Én az ilyen férfira nem tudok férfiként tekinteni:S

Viszont azt sem szeretem, ha engem irányítanak...

Legyen önálló gondolata, véleménye, olyan jéghátán is megéljen típus legyen, legyen határozott, magabiztos...nekem ilyen egy igazi férfi:)

Ha egy nyámnyila, tesze-tosza p*cs, azzal csak felidegesít, meg nem érzem magam nőnek...:S

Ha elhiszik az itteni pasik, ha nem...

Csak azok a csajok szeretik a papucsokat, akik ki akarják használni a pasikat..., mert csak a papucsokat lehet...

De egy normális igényű nő, a határozott pasikat szereti...;)

Szóval ne légy papucs...:D Mert akkor csúnyán megjárod...:(

20L

2011. jún. 12. 19:39
 30/36 anonim válasza:
nem
2011. jún. 12. 20:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!