Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kötelessége kicserélni a lepedőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötelessége kicserélni a lepedőt?

Figyelt kérdés
Kiruccanásunk volt az asszonnyal egy szép szállodába, ugye szex nélkül nem teljes az élet. Szokatlan körülmények és környezet miatt ágyra is jutott testnedv ami reggelre odaszáradt. Takarító volt a szobában, kicserélt mindent de a lepedőt nem egy 4 csillagos szállodában!!!! Másik 2napon meg szerintünk be se jött. Reklamálni nem merünk mert lehet hogy nem kötelessége csere, emellett égőnek találjuk.
2011. máj. 31. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy 4csillagosban ki kéne, én elvárnám. egy kis panzióban nem, de azér a 4 csillag azzzal kéne járnia némi szolgáltatásnak. de am sztem hotelje válogatja hogy kötelessége e vagy sem, viszont reklamálni nyugodtan lehet. én inkább csak jelezném vhol hogy a lepedőt legyenek szivesek cserélni mert "koszos lett khm" :)
2011. máj. 31. 22:54
 2/9 A kérdező kommentje:
ja, de az a vicc, hogy annyira nem is látszik, így azt tudom elképzelni hogy a nyanya szagolgatta a lepedőt :D pff
2011. máj. 31. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mármint még ott vagytok, és titeket zavar, hogy, khm, benne fekszetek a megszáradt spermában? :D

Mert ha távoztok, és utáatok új vendég érkezik, neki azért majd biztos húznak kérés nélkül új lepedőt. Gondolom...

2011. máj. 31. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:
törölközőt raktunk rá azért
2011. máj. 31. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4 csillagos szálloda osztályba sorolási követelményeinél takarítás: szobákat és valamennyi mellékhelyiséget kötelező naponta kitakarítani, míg az ágyneműt legalább 3 naponta váltják.
2011. máj. 31. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
igen, ki kell, mulasztott rendesen, ha szóltatok volna ki is rúghatnák
2011. máj. 31. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hanyadik napon történt a dolog.

Az első pár napban biztos, hogy nincs csere, hacsak nem kéri a vendég! Nyugodtan lehet kérni akár 3*-osban is, minden további nélkül kicserélik, nem kell érte fizetni pluszban. És nem kell megindokolni sem, csak jelezni a recepción.

Amúgy nem ellenőrzik ilyen szempontból az ágyakat, nem hajtják fel a paplant, hogy megnézzék, minden oké-e a lepedővel. Csak beágyaznak.

2011. máj. 31. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem a magyar embereket. Én fizetek így nekem kell, hogy megfeleljenek és nem nekem a szállodának.

Ha nem reklamálsz akkor nem is fogják kicserélni, sőt ha még panaszt is teszel akkor lehet, hogy ingyen hétvégét is kapsz.

Külföldön ez nem így működik, vagyis inkább semmi sem így működik. Csak nálunk ilyen beszariak az emberek és azt hiszik, hogy még fizetni is kell a vacak kiszolgálásért.

2011. máj. 31. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:

... mert tényleg így van.

Ha nem fizetsz, le se ...nak, akár orvos, akár pincér, akár fodrász, akár szopalány, ha nem kap borravalót, nem tekint élőlénynek.

Ezért megszoktuk, ha valamit akarunk, először fizetni kell, aztán kérdezni.

2011. jún. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!