Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsalna emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalna emiatt?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok kapcsolatban a jelenlegi párommal, beszélgettünk hogy kinek milyen szexuális vágyai vannak, Ő szeretne egyszerre két csajjal lenni, én ilyenben nem lennék benne, szerintetetek véget érhet emiatt a kapcsolatunk? Valakinek hasonló tapasztalata? 23/L 26/F
2011. máj. 31. 10:21
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató választ.

Nem, nem Szegeden lakom

2011. máj. 31. 11:27
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem igaz hogy minden pasi 2 nőt akar, enyém közölte velem hogy nem hajlandó osztozni rajtam ,és nagyon szarul érintené ha egy másik nő is engem fogdosna..azzal indokolta hogy megcsalnám, de éppenséggel előtte, szóval nálunk alapból felejtős, bár én sem mennék bele, mert mindketten nagyon féltékeny típusok vagyunk, és ez fixen véget vetne a szerelmünknek. Mellesleg a férjem már...

Neked meg annyit tanácsolok hogy ne menj bele ha nem akarod, de annyit hozzáfűznék hogy amelyik kapcsolatba befér egy harmadik az bukott dolog...

2011. máj. 31. 11:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Mikor nekem ezt a volt párom felvetette azt mondtam neki, hogy akkor mehet a dolog ha utána én is lehetek két pasival. Mérlegelje ő mit érezne :) Ezzel ez a dolog be is lett fejezve. Azóta már nem vagyunk együtt, de ehhez a 2 nővel dolognak semmi köze nem volt. Szerintem nincs amúgy olyan pasi aki ne fantáziálna erről, de elég korán elmondta én exem várt vele pár évet :) meg nálunk kevés dolog volt tabu. De ami az enyém azon nem osztozom :)
2011. máj. 31. 13:22
 24/26 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat bizalmi dolog, és a bizalom már most megingott.... Miről is van szó?
2011. máj. 31. 14:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna, ha ezt így mondaná a párom,anno a volt párommal beszélgettünk ilyesmikről, őt határozottan nem izgatta a dolog, úgy hogy nem minden férfinek szíve vágya. Igazából te tudod a beszélgetés hogyan hangzott el, és mennyire nagy átéléssel mondta ezt... Én a helyedben mondjuk, 3 hónap még annyira nem nagy idő, ha az érzelmek részemről még nem olyan erősek, akkor lehet nem folytatnám a kapcsolatot.
2011. máj. 31. 15:46
 26/26 anonim ***** válasza:
nemhiszem :)
2011. jún. 1. 20:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!