Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalna emiatt?
Attól is függ szerintem, hogy az előző kapcsolatai, hogy értek véget, mennyire megcsalüs tipus.
(off amúgy hol laksz? jelentéktelen kérdés csak érdekel)
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:36
Most rátapintottál a lényegre!
Tudod az a különbség férfi és nő között,hogy a nő csak fantáziál,de nemn próbál ki semmit,inkább nem szexel.
Mi pasik viszont előbb-utóbb átültetjük a gyakorlatba az elképzeléseinket:$
"Ugyan már, attól, hogy "szeretne", még nem lesz. Nagy különbség.
Én eddig kétféle pasit láttam, az egyik féle bevallotta, hogy szeretne két nővel lenni, a másik meg nem vallotta be (de akart). És mindössze egyetlenegyet ismerek, aki meg is tette.
Nem igaz, hogy kevés vagy neki, örülj, hogy megbízik benned, és mer beszélni a vágyairól. Vágyni lehet sok mindenre, de ez nem jelenti azt, hogy be is teljesíti.
34N"
Úgy érzem a fenti hozzászóló mindent elmondott ebben az ügyben. 32f
Én összejöttem egy sráccal, egy hét múlva benyögte, hogy ő, meg barátnőm meg én, mert az tök jó lenne. Nem is látta a lányt, csak a hangját hallotta.
Mondtam, hogy vagy a 3as szexet vagy engem felejt el.
4 hónapig se voltunk együtt, megcsalt egy 30 éves kiélt, alkoholista nővel. Ő volt 20, én 21.
"Nem megcsalós tipus, ez egészen biztos"
Ezt tudod mennyien mondták már előtted? :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!