Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalna emiatt?
Ugyan már, attól, hogy "szeretne", még nem lesz. Nagy különbség.
Én eddig kétféle pasit láttam, az egyik féle bevallotta, hogy szeretne két nővel lenni, a másik meg nem vallotta be (de akart). És mindössze egyetlenegyet ismerek, aki meg is tette.
Nem igaz, hogy kevés vagy neki, örülj, hogy megbízik benned, és mer beszélni a vágyairól. Vágyni lehet sokmindenre, de ez nem jelenti azt, hogy be is teljesíti.
34N
"Nem igaz, hogy kevés vagy neki, örülj, hogy megbízik benned, és mer beszélni a vágyairól."
Imádom ezt a színlelt naivitást..:)
Én így elég bizalmatlan lennék. Ismertem én is ilyen srácot akkor engem próbáltak beszervezni harmadiknak. Végül megcsalással ért véget az a kapcsolata.
Attól függ, hogy ilyen jellegű vágyainál (hármas vagy csak egy másik lány iránt) erősebb-e az irántad érzett szerelem ha ez később átalakul szeretetté vagy megszokássá akkor előfordulhat, hogy megfog csalni.
Színlelt naivitás?
Nekem van annyi önbizalmam, hogy tudjam, hogy bármiről fantáziál a pasim (ill. a férjem), nem fog elhagyni, és nem vagyok neki kevés.
+ Én is fantáziálok sokmindenről, de nem próbálnám ki, és ettől még nem szeretem kevésbé a férjemet.
De ha ettől nektek jobb, akkor ahelyett, hogy élveznétek a boldogságot, kattogjatok és görcsöljetek azon, hogy kevesek vagytok, és a hiábavaló féltékenykedésetekkel tegyétek tönkre a kapcsolatot, és végül nyerjetek önigazolást azzal, hogy a hisztériás viselkedésetek miatt elhagy a pasi. És akkor mondhatjátok, hogy kevesek voltatok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!